Ambienti on/off

Join the new world

 

So apparently the Russians are invading

Dita 1,827, 06:32 E Publikuar në United Kingdom Britania e Madhe nga Sir Humphrey Appleby
 

Komentet

lorne11
lorne11 Dita 1,827, 07:32

I have some doubts,

Grampa Alfagrem
Grampa Alfagrem Dita 1,827, 07:43

I Blame the PCP 5th columnists 😛

Zaphod Beeblebrox IV
Zaphod Beeblebrox IV Dita 1,827, 08:12

:ugeek:

Axithe
Axithe Dita 1,827, 08:26

In Soviet Britain 5 o'clock tea drinks you!

Val3s OBrien
Val3s OBrien Dita 1,827, 08:32

Vodka instead of milk in our teas nonsense.
Lets liberate Norway !

Ayame Crocodile
Ayame Crocodile Dita 1,827, 09:25

You're Welcome Alfa ^ _ ~

howdyho
howdyho Dita 1,827, 09:55

Irish is rogue. Not sure about russia i got told to hold vote yes vote no

WayneKerr
WayneKerr Dita 1,827, 10:16

yay \o/

Major Lee Hung
Major Lee Hung Dita 1,827, 10:29

wot is a russia/

CptChazbeard.
CptChazbeard. Dita 1,827, 11:09

Hungary have proposed an NE of Russia

lancer450
lancer450 Dita 1,827, 11:28

Praise our liberators!!!! *cough, cough* Excuse me. : P

GameChanger
GameChanger Dita 1,827, 11:37

We should be able to win if their NE fails. It is at 11 to 8 right now, so they are not at 2/3s currently

klop123
klop123 Dita 1,827, 18:18

^__^

bamber
bamber Dita 1,828, 23:18

I will open the gates to London.....
Joke don't blacklist me.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.