Ambienti on/off

Join the new world

 

Sličnosti između eRepublika i Realnosti !

Dita 1,900, 09:07 E Publikuar në Serbia Serbia nga Marko Miladinovic
Evo, našao sam neke zanimljivosti, sličnosti i različite stvari između eRepublika i realnog sveta. Uživajte 😉


 

Komentet

Draganova Oslobodilacka Armija
Draganova Oslobodilacka Armija Dita 1,900, 09:26

" Evo, našao sam neke zanimljivosti , .... "

Nisi ti decko nista nasao sem slike koju si maznuo sa eRepublik bloga,koliko jadan trebas da budes da maznes sliku i predstavljas je kao svoj rad ?

Marko Miladinovic
Marko Miladinovic Dita 1,900, 10:27

Ti si Bolesna budala, opet ćeš biti banovan, kao pre. Ja ću se potruditi ne brini

markosrbin stankovic
markosrbin stankovic Dita 1,900, 11:42

i ja isto

A d o n a i
A d o n a i Dita 1,900, 11:52

ahahaha...

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Dita 1,900, 15:41

vote : D

Marko Miladinovic
Marko Miladinovic Dita 1,901, 03:14

hvala

filipovic010
filipovic010 Dita 1,901, 10:04

v23 s331

Marko Miladinovic
Marko Miladinovic Dita 1,901, 10:10

hvala

im out
im out Dita 1,901, 14:39

@marko miladinovic odj*** ovu budalu D.O.A. vidis kakav k*e*e* ,imas sub i vote : )

Marko Miladinovic
Marko Miladinovic Dita 1,902, 00:08

hvala Ancient Serb

im out
im out Dita 1,902, 04:07

Nista..

Nebeski Lovac
Nebeski Lovac Dita 1,902, 04:12

s334 v 31

Marko Miladinovic
Marko Miladinovic Dita 1,902, 05:11

hvala

oppa STEFAN style
oppa STEFAN style Dita 1,903, 12:28

xaxa
ponovo suspendovan
ali ovaj borisko jos uvek nije

Marko Miladinovic
Marko Miladinovic Dita 1,904, 12:25

ma pusti bolesnika

Viarizi
Viarizi Dita 1,913, 09:51

VOTED HARD

marian5800
marian5800 Dita 1,913, 10:09

v 75, s 394

DJ MySt
DJ MySt Dita 1,913, 10:18

Russian President Vladimir Putin was also elected three times and looking at could be the fourth time 🙂

Derfo
Derfo Dita 1,913, 13:28

v + s

Marko Miladinovic
Marko Miladinovic Dita 1,913, 22:15

thnx everybody

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.