Ambienti on/off

Join the new world

 

Slåss

Dita 1,901, 09:21 E Publikuar në Sweden Suedia nga Sizzla

Aldrig har vi vart så få som nu.
Slåss mina kamrater för ett eSverige

 

Komentet

david opal
david opal Dita 1,901, 12:43

Få ord, som säger mycket... Vote

JeguljaM
JeguljaM Dita 1,901, 13:31

en bild hade sagt mer än 1000 ord : D

Radsoc
Radsoc Dita 1,901, 14:28

Hur ska ni borgare ha det?

Försvarsministern och biträdande presidenten:
"Vi kommer ju ändå aldrig vinna en MPP strid mot Polen så varför ens försöka?"

http://erepublik.se/viewtopic.php?f=75&t=25568

Har borgarklassen infiltrerats av folk som propagerar polska intressen?

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Dita 1,903, 02:24

Kamrat Anka är väl från ankeBORG!!! är inte han en borgare då?

Lejman
Lejman Dita 1,903, 06:10

HAHA Maze! 😃

Izzeee
Izzeee Dita 1,903, 08:45

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.