Ambienti on/off

Join the new world

 

SHKP yola çıktı...

Dita 1,905, 07:05 E Publikuar në Turkey Turqia nga Berkay Saripinar

Sosyalist Halk Kurtuluş Parti nihayet Tam bağımsız eTürkiye şiarıyla yola çıkmıştır. Başkanlık,başkan yardımcılığı,sözcüsü vb seçimleri shkp.tr.gg sitesi üzerinden demokratik şekilde yapılacaktır. TO'lanma riskine karşı bu önlem alınmıştır. Tüm tam bağımsız eTürkiye isteyenleri ideoloji farkı gözetmeden saflarımıza bekliyoruz!

HAKKIMIZ,HALKIMIZ İÇİN SHKP!
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ eTÜRKİYE!

http://www.erepublik.com/tr/party/sosyalist-halk-kurtulus-parti-4311/1

 

Komentet

LAltes26
LAltes26 Dita 1,905, 09:46

pirinç

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.