Ambienti on/off

Join the new world

 

Second address of eSerbian Ambassador in eUK ! (Drugo obraćanje)

Dita 1,860, 07:41 E Publikuar në Serbia Serbia nga Mancha.nis

My second speech as eSerbian ambassador in eUK. For some time I perform my duty ambassador, and I can say that I am very satisfied with the state of our relationship, I can say that I am very pleased with the attitude of English citizens against the Serbs (especially in official channels). Our friendship is worth every attention. I can say all the best for the eUK MOFA team, and the other participants in # mode, # euk and eukfa. As an ambassador I conducted a campaign for citizens of eUK, where it is raised a lot of funds ... I had a sense of duty and obligation to do something for friends of eUK's. Hail eUK Hail eSerbia

Моје друго обраћање као еСрпски амбасадора у еУК. Већ неко време обављам своју дужност амбасадора, и могу рећи да сам веома задовољан стањем нашег односа, могу да кажем да сам веома задовољан ставом енглеских грађана према Србима (поготово на званичним каналима). Наше пријатељство је вредан сваке пажње. Могу да кажем све најбоље за еУК Мофа тима, а и за друге учеснике у режиму #МоД, # еук и #еукфа. Као амбасадор сам водио кампању за грађане еУК, где је прикупљено доста средстава ... Имао сам осећај дужности и обавеза да урадим нешто за пријатеље еУК а. Хаил еУК Хаил еСрбија

 

Komentet

BigAnt
BigAnt Dita 1,860, 07:49

o7

Michael Crookes
Michael Crookes Dita 1,860, 07:50

o7

hail Serbia o/

simke073
simke073 Dita 1,860, 07:50

vote

Anaxima
Anaxima Dita 1,860, 07:52

o7

FragUK
FragUK Dita 1,860, 08:06

Hail eUK
Hail eSerbia
o7

CarevicFTW
CarevicFTW Dita 1,860, 08:08

Hail eUK
Hail eSerbia
o7

Milutin Nemanjic
Milutin Nemanjic Dita 1,860, 09:54

Hail eUK
Hail eSerbia
o7

jahac mustanga
jahac mustanga Dita 1,861, 10:59

Hail eUK
Hail eSerbia
o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.