Ambienti on/off

Join the new world

 

Sakupljanje Donacija za eBebe

Dita 1,612, 13:06 E Publikuar në Serbia Serbia nga mice017


Prijatelji, braćo Srbi. Odlučila sam da malo pomognem jedinici u kojoj sam i njenim bebama i samim tim i celoj eSrbiji.

Pa vas tim povodom molim za bilo kakvu pomoć,kad nahranim moje mlade prijatelje sve što ostane ću da podelim bebama koje mi se jave u komentaru.

Ako nemate ništa budite dobri pa makar udarite shout da sto više ljudi vidi.
Hvala unapred!

PS. Imena donatora ce biti objavljena u ovom članku,naravno.

Donatori nadam se da cete da podrzite akciju sa donacijom unapred hvala!
Donacije saljite na ovaj profil: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1773717


Trenutne primljene donacije:

KIBOSABI has transferred 50 Food to your storage.
KIBOSABI has transferred 40 Weapons to your storage.
1978drgonzo has transfered 1 Gold to your account.
Slypire has transfered 1000rsd to your account.
Milos Licanin has transferred 10 Food to your storage.
Perkan m.texas has transferred 100 Food to your storage.
Perkan m.texas has transfered 0.5 Gold to your account.
1978drgonzo has transferred 200 Food to your storage.
Alexandar Ognjanovic1994 has transferred 50 Food to your storage.
Alexandar Ognjanovic1994 has transfered 100 PLN to your account.
czvMilos has transferred 30 Food to your storage.
czvMilos has transferred 400 Food to your storage.
czvMilos has transferred 20 Weapons to your storage.
Dejan Torbica has transfered 200 PLN to your account.
Dusan kralj has transfered 2000 PLN to your account.
Sharyk has transferred 100 Food to your storage.
Imm0rtal626 has transfered 626 PLN to your account.
Goran George Jung has transferred 500 Food to your storage.
ubod has transfered 1 Gold to your account.
nigdje veze has transfered 57.47 PLN to your account.
nigdje veze has transferred 58 Food to your storage.
nigdje veze has transferred 14 Weapons to your storage.
Cakic has transferred 100 Food to your storage.
Cakic has transferred 31 Weapons to your storage.
Crni Gagi has transferred 50 Food to your storage.
Dejan Krunic has transferred 500 Food to your storage.
Gilgamesz88 has transferred 661 Food to your storage.
aleksr has transferred 10 Weapons to your storage.
Gavrilo 5 has transferred 250 Food to your storage.
Wall X has transferred 12 Weapons to your storage.
Cold-Blooded Killer has transferred 9 Weapons to your storage.
Destroyer91 has transferred 2000 Food to your storage.
coolinbun has transfered 1000 PLN to your account.
Pegica has transferred 250 Food to your storage.
menstruator has transferred 50 Food to your storage.
Strahinjic Banovan has transfered 100 PLN to your account.
acacar has transferred 200 Food to your storage.
bez neta sam has transferred 200 Food to your storage.
BS1999 has transferred 100 Weapons to your storage.
tdi radio has transferred 30 Weapons to your storage.
Perkan m.texas has transferred 160 Food to your storage.
Nacika has transferred 15 Food to your storage.
Mungos-Prijedorski has transferred 50 Food to your storage. 

Komentet

Kibo 78
Kibo 78 Dita 1,612, 13:10

vote! o7

whiskeyjackd
whiskeyjackd Dita 1,612, 13:37

v6 s 70 o7

dr..Gonzo
dr..Gonzo Dita 1,612, 14:02

o7

Mungos-Prijedorski
Mungos-Prijedorski Dita 1,612, 14:21

podrška, glas i uzvik

Slypire
Slypire Dita 1,612, 23:51

do sada vise nego uspesna. bice hrane za bebe:)

Alexandar Ognjanovic1994
Alexandar Ognjanovic1994 Dita 1,613, 02:56

o7

tdi radio
tdi radio Dita 1,613, 09:03

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.