Ambienti on/off

Join the new world

 

Sünnipäevapidu

Dita 1,612, 06:49 E Publikuar në Estonia Estonia nga Gta4pk
Palju õnne mulle, palju õnne mulle, palju õnne gta4pk, palju õnne mulle!Täna sai Gta4pk 3 aastaseks!

Kingitused saatke siia
 

Komentet

I.See.Wiener
I.See.Wiener Dita 1,612, 07:04

Kingitused saatke " The URL you are trying to access is considered to be malicious!"

I.See.Wiener
I.See.Wiener Dita 1,612, 07:13

õige link www.erepublik.com/en/economy/donate-items/1429534
saatsin veits stuffi

Enrii Lindebaum
Enrii Lindebaum Dita 1,612, 07:27

>" The URL you are trying to access is considered to be malicious!"
Lol.

Ofenrohr
Ofenrohr Dita 1,612, 07:49

Palju õnne! : )

Gerdionu
Gerdionu Dita 1,612, 07:51

Palju õnne mulle, sest ma pole veel kolmeseks saanud!
Sel puhul võite kingid saata mulle siia: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2268684

I.See.Wiener
I.See.Wiener Dita 1,612, 11:49

: D donate lingid on malicious... hea meelega annetaks saia ühele seniilsele vanamehele

Herr Baboon
Herr Baboon Dita 1,612, 12:09

palju õnne! panin ka ühe q1 relvakese teele kingituseks 🙂 - abiks ikka.

GuduVe
GuduVe Dita 1,612, 12:10

krt ei ole siin midagi nuriseda et rahvast vähe...kui veel rohkem oleks sis ei jõuaks enam kuidagi kingitusi teha:P:P:P:P

Supinoks
Supinoks Dita 1,612, 14:22

Saadaks ka kingituse, aga ma alles ühe aastane, pean kosuma.

DEN 007 Dita 1,613, 11:53

Komenti u fshi

Repsok Leppok
Repsok Leppok Dita 1,614, 12:07

Palju õnne!!! Kink ka saadetud 😃

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.