Ambienti on/off

Join the new world

 

Románia én így szeretlek!

Dita 1,902, 08:58 E Publikuar në Hungary Hungaria nga HungryHungary1


Vótold ha te is így szereted (vagy még így sem)Üdvözlettel: HungryHungary1
 

Komentet

Nintsen
Nintsen Dita 1,902, 09:01

Csillagszemű Katie Black!

Tarsolytestver
Tarsolytestver Dita 1,902, 13:25

Revízió-soviniszta-fasiszta!

Tarsolytestver
Tarsolytestver Dita 1,902, 13:26

És trapista, zongorista!

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Dita 1,902, 14:12

Nyasgem.

Eheslo
Eheslo Dita 1,903, 01:31

Én még így sem.
Ha nem lenne mordor helyén semmi, az lenne a legjobb.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.