Ambienti on/off

Join the new world

 

Rican is my hero

Dita 1,871, 19:37 E Publikuar në Switzerland Zvicra nga Monsieur Guillontine


Yes. I came back just to spread one simple message of love and joy: Vote for Rican

I love him

He loves me

We make love

We have children

Just kidding, I'm his son

Wait we still love each other

K Bye.

Miss you guys.

 

Komentet

AlexMCS182
AlexMCS182 Dita 1,871, 19:39

Voted, just because of the Fox :3

Rican
Rican Dita 1,871, 19:43

: O
why don't you stay for a while?

and the fox is awesome also.

Mrs. Rylde
Mrs. Rylde Dita 1,871, 19:45

I want a fox.

Vroteier9
Vroteier9 Dita 1,871, 20:10

Viva Rican

Mary Chan
Mary Chan Dita 1,871, 20:25

~hyuu~

cya soon sometime, k Monsie? o/

KlausD
KlausD Dita 1,872, 03:08

vote

Trogdorthetroll100
Trogdorthetroll100 Dita 1,872, 03:29

lul

Mancha HQ
Mancha HQ Dita 1,872, 05:15

love 😃

Cotarius
Cotarius Dita 1,872, 08:50

voted and good fox yes

Fronte Anarchico eItaliano
Fronte Anarchico eItaliano Dita 1,872, 12:30

\o/ Rican... and MG too...

bowen199
bowen199 Dita 1,872, 16:31

<.3.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.