Ambienti on/off

Join the new world

 

REACTION OF WEEK ( specijalno za hejtera koji me je prijavio )

Dita 1,823, 02:36 E Publikuar në Serbia Serbia nga ZoranD 98

Ono kada te boli q*** za sve i za FP......


OPET ME PRIJAVI I OPET CU DA STAVIM.....dajte mi svi vote
da vidi hejter
 

Komentet

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Dita 1,823, 02:48

V
🙂

K l i n a c
K l i n a c Dita 1,823, 03:01

čak si sad sub dobio za to!

Sloba neverovatni
Sloba neverovatni Dita 1,823, 03:01

Bravo, ne smes odustati! 😉

minimaks
minimaks Dita 1,823, 03:49

Vodje jedinice Rammstein najavili koncert u areni 28. aprila 2013. Upadajte u jedinicu da žarimo i palimo.

http://www.erepublik.com/en/main/group-show/1230

Godra Madafaka
Godra Madafaka Dita 1,823, 09:56

ahahahha kralj :DD

ilijaaa
ilijaaa Dita 1,823, 12:15

s+v

TBajka
TBajka Dita 1,823, 14:30

v

prostokreten
prostokreten Dita 1,823, 16:31

V+S

funky_ribar
funky_ribar Dita 1,823, 16:45

i opet vote

Admiral 019
Admiral 019 Dita 1,824, 01:11

uvek ide vote na ovo xD

ZoranD 98
ZoranD 98 Dita 1,824, 02:36

ty
😃

CHRISTIANE.F
CHRISTIANE.F Dita 1,824, 02:44

vote za tebe, dole drukare i zlobnici xD

Aleksandar Avric
Aleksandar Avric Dita 1,824, 06:56

sub i vote, slika je odlicna

Radule922
Radule922 Dita 1,825, 23:56

sub uprkos captchi \o/

woodward354
woodward354 Dita 1,829, 09:20

wkwkwkwkw

ZoranD 98
ZoranD 98 Dita 1,832, 11:47

Hvala svima \o/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.