Ambienti on/off

Join the new world

 

Re-inventing the wheel

Dita 1,825, 03:44 E Publikuar në Pakistan Kina nga dingorider

Alright it's been a while since my last article but I wanted to start something new.I will first put a topic to which people can send me their opinions which I will post in another article.Only the first 10 people who send me their opinions via Pm will be published in the coming article so lets begin.Please don't send extremely long opinions that will make it boring for all of us .


Are you happy with the current president and a few words to describe him.

 

Komentet

Policy
Policy Dita 1,825, 06:25

I'm not happy with the current President as he doesn't have a clue about the constitution, and his administration is an un-organized mess, with only 10% of his "time" allocated to managing it.

Mathew Steele
Mathew Steele Dita 1,825, 21:31

Happy

Ali Gtm
Ali Gtm Dita 1,826, 01:21

Yes I am happy with current president, He is nice person and looking forward for the betterment of ePakistan, He is making a Team and SOP's for the minister so that all the ecitizen have clear view of whats going on. I have seen major activity of government in his presidentship which was missing in past.

dingorider
dingorider Dita 1,826, 03:32

I will add these but please Pm me

Innocent Killer
Innocent Killer Dita 1,826, 09:56

very happy because i m getting supplies.............hehe

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.