Ambienti on/off

Join the new world

 

Puštajte krvnika

Dita 1,837, 23:33 E Publikuar në Serbia Serbia nga Teta Leposava77

И ЈОШ ЈЕДНОМ......БОЖЕ, ГЛЕДАШ ЛИ....

ПУШТАЈТЕ КРВНИКА

ПУШТАЈТЕ КРВНИКА,
ОН КРИВАЦ НИЈЕ!

ТОЛИКО ПЛАЧА
ОД ЊЕГОВОГ МАЧА,
ТОЛИКО СУЗА
И КРВАВИХ БЛУЗА,
ОДРАНИХ КОЖА
ОД ЊЕГОВОГ НОЖА,
ТОЛИКО РАКА
ЗБОГ ЊЕГОВИХ ШАКА.

ПУШТАЈТЕ КРВНИКА
ОН КРИВАЦ НИЈЕ!

СРБИНА КРИВИ
ШТО ОВДЕ ЖИВИ,
И ШТО СЕ БУДИ.
НА СРПСКОЈ ГРУДИ.
ШТО ЖЕНА ЈЕЦА,
ПОМИЊЕ СВЕ'ЦА,
ШТО ДЕЦУ ИМА.
ПРКОСИ СВИМА.

ПУШТАЈТЕ КРВНИКА
ОН КРИВАЦ НИЈЕ!

ТОЛИКО ОТРОВА,
ТОЛИКО ПОКРОВА,
ГРОБАЉА ЗГАЖЕНИХ
ПОЧИВШИХ БЛАЖЕНИХ,
ЦРКАВА СРУШЕНИХ
СТАРАЦА МУЧЕНИХ,
ПРЕКЛАНИХ ВРАТОВА
И ТУЖНИХ СВАТОВА.

АЛ' ЈОШ ЈЕ КРСТА.
СА ОВА ТРИ ПРСТА!

ПУШТАЈТЕ КРВНИКА
ОН КРИВАЦ НИЈЕ,
ТО МУ ЈЕ ПРИРОДА!
AUTOR:SANJA RADOJKOVIĆ-KUMA

 

Komentet

Aleksa Cilic
Aleksa Cilic Dita 1,837, 01:28

ТОЛИКО ПЛАЧА
ОД ЊЕГОВОГ МАЧА,
ТОЛИКО СУЗА
И КРВАВИХ БЛУЗА,
ОДРАНИХ КОЖА
ОД ЊЕГОВОГ НОЖА,
ТОЛИКО РАКА
ЗБОГ ЊЕГОВИХ ШАКА.

zeka2501
zeka2501 Dita 1,837, 02:31

maro, maro pa ovo je zdravo dobro...
ljubi kumu u moje ime xD

Ljubodrag Srpkovic
Ljubodrag Srpkovic Dita 1,837, 13:05

pozdravi kumu, gusle joj se pozlatile !

The Milliner
The Milliner Dita 1,837, 13:13

"Благослови непријатеље моје, Господе..."
http://www.sam.hi-ho.ne.jp/~minovic/nikolaj1.html

Mucuchies
Mucuchies Dita 1,838, 17:01

glas za spas !

SiMac
SiMac Dita 1,839, 06:18

V

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.