Ambienti on/off

Join the new world

 

Prvi moj erep smijeh, uživajte :P

Dita 1,975, 13:04 E Publikuar në Croatia Kroacia nga 19dzg86
http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/hrvcunasa35ztjkhi.jpg

pivo za ponijeti:


-Zašto muškarci uvijek ostaju djeca?
- Rađaju se i odmah traže sise, cijeli život glavu bi dali za dobre sise i
najradije bi umrli na lijepim sisama.pripreme za naše sljedeće bitke:


Hrvati u Indiji:


I za kraj:
http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/djetesisan293tc0exi.jpg

vote/sub
 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.