Ambient on/off

Join the new world

 

Projekti Mediatik @ MADE in ALBANIA @

Day 1,912, 08:02 Published in Albania Albania by Sei Kaon
Projekti Mediatik @ MADE in ALBANIA @Besoj se keni hasur shpesh në projektet "SUB4SUB" që organizohen nëpër eBOTË!
Kësaj radhe ne kemi vendosur që ta ndërmarrim këtë hap mbrenda nesh duke e quajtur projektin "MADE IN ALBANIA"!

Ajo funksionon kështu:
Ju së pari duhet që të regjistroheni duke klikuar këtu :

Pas kësaj ju jeni regjistruar në spreadsheet , dhe tani kaloni tek spreadsheet-ti :

Çfarë duhet të bëni?
Ju aty e shihni linkun e gazetës në fund, dhe është normale.
Ju duhet të klikoni tek secila gazetë dhe të ABONOHENI (SUBCRIBE), dhe t’i dërgoni një mesazh pronarit të gazetës duke i treguar që ia keni bërë SUB, dhe me mesazhin duhet t’ia dërgoni linkun e gazëtës suaj, dhe pas një kohe ai do ia kthej MSG-n dhe do të lajmëroj për kthimin e ABONOMIT!
SHEMBULL:

(TEKSTI : Unë sapo u abonova në gazetën tuaj, dhe numri i abonomit tim është "XX"
Ju lutem që të ma ktheni duke u abonuar në gazetën time: (vendosni linkun e gazetes tuaj) LINKU I GAZETËS SUAJ.

Ju lutem përkraheni këtë projekt, duke u regjistuar, dhe duke bërë ABONIME sa më shumë dhe duke e shpërndarë këtë dokument sa më shumë që mundeni!

JU LUTEM QYTETARË TË NDËRUAR SHPËRNDAJINI FJALËT :
NDIHMONI PROJEKTIN MEDIATIK ' MADE IN ALBANIA ' dhe fitoni ABONIME :


Per te pare linkun e LioneX aKa MeDzeLi (ideator i Projekti Mediatik @ MADE in ALBANIA @)
CHAIN SHOUT !


 

Comments

Kris the Intriguer
Kris the Intriguer Day 1,912, 08:15

v

LioneX aKa MeDzeLi
LioneX aKa MeDzeLi Day 1,912, 08:28

Të lumtë për artikullin , nevojitej një artikull më informues, edhe pse e shkrova në artikullin tim të fundit nuk pati aq efekt prandaj unë e shkrova në DRIVER : )

Edhe një herë të lumtë !

CmenduriaMB
CmenduriaMB Day 1,912, 08:38

V

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.