Ambienti on/off

Join the new world

 

Porra FCBarcelona - Madrid (27 de Febrer) Copa

Dita 1,903, 15:24 E Publikuar në Egypt Kuba nga costalsina
Català
· És gratuït però cal votar i subscriure's al diari
· 1 resultat per persona
· 1 arma Q7 pel guanyador (menys de 100 vots)
Si arribo a 100 vots es donarà 1 Q7 als 10 primer encertants
Si arribo a 200 vots es donarà 1 Q7 als 20 primers encertants
Si arribo a 300 vots es donarà 1 Q7 als 30 primers encertants
...

English
· It is free but you must subscribe and vote
· 1 result per person
· 1 weapon Q7 for the winner (less than 100 votes)
   If I get to 100 votes send Q7 to the first 10 winners
   If I get to 200 votes send Q7 to the first 20 winners
   If I get to 300 votes send Q7 to the first 30 winners
   ...

Castellano
· Es gratuito pero es necesario votar y suscribirse al diario
· 1 resultado por persona
· 1 arma Q7 para el ganador (menos de 100 votos)
Si llego a 100 votos se dará 1 Q7 a los 10 primeros acertantes
Si llego a 200 votos se dará 1 Q7 a los 20 primeros acertantes
Si llego a 300 votos se dará 1 Q7 a los 30 primeros acertantes
...

No sóc molt fan dels cool pics però si m'ajuda a aconseguir subscriptors 😁


Participants:
Xesq (2-0)
Joan1714 (3-1)
Rei Artur Mas (2-1)
Jan08 (3-0)
PandaWan (0-10)
Naboal (1-0)
rahuver (3-2)
Vrhi Pregrada (2-2)
elBruch (4-1)
 

Komentet

Xesq
Xesq Dita 1,903, 16:17

V+S+Porra==>2-0

Joan1714
Joan1714 Dita 1,903, 17:30

V(2) + S(20) -> 3 - 1

Rei Artur Mas
Rei Artur Mas Dita 1,903, 21:53

V(4) + S(22).- fcb 2-1 Real Pudrit

Jan08
Jan08 Dita 1,904, 23:21

De moment guanya el Barça en les cool pics xD
v5 s23 FCB3-0Madrit (no em pilles insipirat)

PandaWan
PandaWan Dita 1,904, 00:36

v6 sub ja ho estava.... XD

0-10 guanyara el barça

Naboal
Naboal Dita 1,904, 00:52

1-0 ja estava subscrit. V!

rahuver
rahuver Dita 1,905, 07:49

V+S. Ja us heu quedat tots els resultats bons! Doncs vinga, a patir una mica, 3-2

Vrhi Pregrada
Vrhi Pregrada Dita 1,905, 09:18

v+s - 2:2

elBruch
elBruch Dita 1,905, 11:52

v10 s26 4-1

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.