Ambienti on/off

Join the new world

 

Pomoc

Dita 1,899, 07:29 E Publikuar në Serbia Serbia nga Cikibre
 

Komentet

Lord Oli
Lord Oli Dita 1,899, 08:17

ne rade slike

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.