Ambienti on/off

Join the new world

 

PODELBA NA 50 MKD I 20 Q7 TENKOVI

Dita 1,902, 12:25 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Spanja nga Macedonian lion best

PODELBA NA 50 MKD I 20 Q7 TENKOVI SE SO TREBA E :

1.VOTE
2.SUB
3.SHOUT MORA
4.PISETE VO KOMENTAR KOJ BROJ VOTE I SUB


 

Komentet

Raigor Stonehoof.
Raigor Stonehoof. Dita 1,902, 12:35

2/old

MaRckOoZ
MaRckOoZ Dita 1,902, 12:39

V4 - Old Sub + SHOUT

Dragi Gelov
Dragi Gelov Dita 1,902, 12:52

5/old

Nicu Maels
Nicu Maels Dita 1,902, 13:00

v6 oldsub shout

ARMAGEDON 97
ARMAGEDON 97 Dita 1,902, 13:14

v7 oldsub shout

seki1
seki1 Dita 1,902, 13:20

8/1154 old shout

Zcuta
Zcuta Dita 1,902, 13:36

v9 old sub + shout

Alirize
Alirize Dita 1,902, 13:49

v10+old sub+shout

Valodea Sirbu
Valodea Sirbu Dita 1,902, 14:38

v12 s1175 shout

DarsDars
DarsDars Dita 1,902, 14:59

v13 s1179 + shout

larrasian
larrasian Dita 1,902, 16:21

v14 sub old

Stojanov Zivko
Stojanov Zivko Dita 1,902, 16:32

15/1192

Feche Pompin
Feche Pompin Dita 1,902, 16:34

v16 old sub

Ruosmo
Ruosmo Dita 1,902, 16:38

v: 16 // s: 1193

+ shout

Felpudon
Felpudon Dita 1,902, 16:45

V18 + S old + shout

simmonna
simmonna Dita 1,902, 17:05

19/old shout add

Heroe del Sur
Heroe del Sur Dita 1,902, 17:21

v20+old sub+shout

frajco
frajco Dita 1,902, 17:22

v21 s1200 SHOUT

gise321
gise321 Dita 1,902, 17:44

22/1201

prostokreten
prostokreten Dita 1,902, 18:08

23/1202 +shout

Juan Claudio Van Damme
Juan Claudio Van Damme Dita 1,902, 18:29

v24 sub old + shout!

jorgeprosario
jorgeprosario Dita 1,902, 19:02

v26 s old

Aklarg
Aklarg Dita 1,902, 20:11

v26 s1206 shout

A. Yupanqui
A. Yupanqui Dita 1,902, 20:19

v 28 + old sub + shout

PabloSandoval
PabloSandoval Dita 1,902, 20:25

v29 old sub + shout

quijanojulian
quijanojulian Dita 1,902, 20:28

V30
S1210

RenzoARG
RenzoARG Dita 1,902, 20:46

31/1211

GHRrecall
GHRrecall Dita 1,902, 21:15

v32 oldsub add shout

Raamirito
Raamirito Dita 1,902, 21:19

v 33 s1213

Matias Gonzalez Hopperus
Matias Gonzalez Hopperus Dita 1,902, 22:04

vot 34 sub 1214

lordevilken
lordevilken Dita 1,902, 22:05

V35 S1217

CAPTAIN ASESINO
CAPTAIN ASESINO Dita 1,902, 22:30

v36 s1219

R.A. Diaz
R.A. Diaz Dita 1,902, 22:48

V 37 OLD SUB

Light Angel
Light Angel Dita 1,903, 01:56

v 40 / sub 1231 + shout

Awoken Hera
Awoken Hera Dita 1,903, 01:58

V41 S1233

Pablo Delft
Pablo Delft Dita 1,903, 02:13

V43, s Old, add, Shout!

RadBrad
RadBrad Dita 1,903, 02:23

44/1234 shout

Draven Sombra
Draven Sombra Dita 1,903, 02:27

v45 old sub + shout

TeKill4h
TeKill4h Dita 1,903, 02:42

v46 , s old + shout

M0lnja
M0lnja Dita 1,903, 02:48

Make your order here --> http://erepublik-market.com/voters/newOrder.html?adp=5235096

Vladimir M. Vasiljevic
Vladimir M. Vasiljevic Dita 1,903, 02:53

47v 1237s +s

Deawoo
Deawoo Dita 1,903, 02:55

v 48 s 1239

Brigate Rossonero Born Brigate
Brigate Rossonero Born Brigate Dita 1,903, 02:56

v 49 s ot porano / shout

goLdeNNN
goLdeNNN Dita 1,903, 02:57

v50 s 1241

Golf95
Golf95 Dita 1,903, 02:57

v51 s old

Valeviko
Valeviko Dita 1,903, 02:58

52/old

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,903, 02:59

53/old shout

MaxMcFarland4
MaxMcFarland4 Dita 1,903, 03:00

v54+old sub+shout

Kompa3
Kompa3 Dita 1,903, 03:01

56 / 1243

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.