Ambienti on/off

Join the new world

 

Podelba na 1000 q7

Dita 1,900, 10:03 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga M0lnja

Здраво македонци и македонки !
Оваа подeлба ке важи само за послабите игрчи.Ке има за секого по 4 q7-ки доколку ги исполни следниве услови.
1.Да немате фатено 30-ка lvl.
2.Subscribe на весникот.
3.Vote на статијата.
4.Add ме за пријател.
5.Shout на статијата.
6.Број на subscribe и vote во коментар.

 

Komentet

Dragi Gelov
Dragi Gelov Dita 1,900, 11:12

3/19

dia761
dia761 Dita 1,900, 11:22

v 4 s old

bojko3131
bojko3131 Dita 1,900, 11:24

v5 s old

fipil10MKD
fipil10MKD Dita 1,900, 11:43

v6 sub 20 add

NiKsAnPrO
NiKsAnPrO Dita 1,900, 12:10

7/21

graf pxp
graf pxp Dita 1,900, 12:32

8/22

Petudio 74
Petudio 74 Dita 1,900, 12:43

v9 s23

GubaOtrovna
GubaOtrovna Dita 1,900, 13:11

10/24

toni force
toni force Dita 1,900, 13:29

12/25 +add +shout

El Samurai 17
El Samurai 17 Dita 1,900, 13:30

13/26

vans1993
vans1993 Dita 1,900, 13:32

14/27

S.Nikolov
S.Nikolov Dita 1,900, 13:38

15/28

SNEAX
SNEAX Dita 1,900, 13:39

16/29

Plamko72
Plamko72 Dita 1,900, 13:58

17/30

S.Arsenov
S.Arsenov Dita 1,900, 14:31

18/31+add+shout

aero73
aero73 Dita 1,900, 14:56

v19 s32

Untitl3d
Untitl3d Dita 1,900, 15:12

20/33 add + shout

Kosta Fakirchev
Kosta Fakirchev Dita 1,900, 15:18

21/34 +add + shout

GalaktusN
GalaktusN Dita 1,900, 15:27

22/35

Bright Sight
Bright Sight Dita 1,900, 15:29

vote 23 / sub 36 / add / shout

SandeObrajan
SandeObrajan Dita 1,900, 15:35

v24s37 shout add

Rampage98
Rampage98 Dita 1,900, 15:44

v25/s38

tsarvul
tsarvul Dita 1,900, 15:50

26/39
+ shout add

cumata
cumata Dita 1,900, 16:13

27/40

Euphorique
Euphorique Dita 1,900, 16:27

28/41 о7 +shout/add

XXXander
XXXander Dita 1,900, 16:30

29/42 + shout + add

Milocovci
Milocovci Dita 1,900, 17:01

s43 v30

LoganMKD
LoganMKD Dita 1,900, 17:18

30/44

Koljo the Macedonian
Koljo the Macedonian Dita 1,900, 17:55

lvl 25 - v32 sub 45 + shout & add

GjorgjievB
GjorgjievB Dita 1,900, 17:57

33/46 + shout

Dexx666
Dexx666 Dita 1,900, 18:06

v34 s46 + add + shout

The Generall
The Generall Dita 1,900, 18:38

35/47

Nazgulcho
Nazgulcho Dita 1,901, 23:12

36/48

alexandroff05
alexandroff05 Dita 1,901, 00:15

v37s49 + add

Teodora Vasileva
Teodora Vasileva Dita 1,901, 00:30

38/ 50

zokikoki1
zokikoki1 Dita 1,901, 00:45

39/51

HoGoo123
HoGoo123 Dita 1,901, 00:53

v.40/sub.52 +add + shout

bossman2
bossman2 Dita 1,901, 00:58

vote 41 sub 53

Stefan Aleksov
Stefan Aleksov Dita 1,901, 01:25

v 42 s 54 + add +shout

denkopp
denkopp Dita 1,901, 01:28

v43/s55

edybr
edybr Dita 1,901, 01:30

44/56

mitkov
mitkov Dita 1,901, 01:33

45/57

seki1
seki1 Dita 1,901, 01:35

46/58 shout

fcv1947
fcv1947 Dita 1,901, 02:14

v47 sub 59

prostokreten
prostokreten Dita 1,901, 02:43

v48sub60

swampy in the house
swampy in the house Dita 1,901, 03:18

v 49 s 60+ add + shout

davorina
davorina Dita 1,901, 03:42

v50/s61

Eratron
Eratron Dita 1,901, 03:47

51/62

Duleppmkd
Duleppmkd Dita 1,901, 03:54

v52/s63

Amblee
Amblee Dita 1,901, 04:39

v53+s64

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.