Ambienti on/off

Join the new world

 

PODELA!!!! (ZAVRSENO)

Dita 1,620, 11:26 E Publikuar në Serbia Serbia nga mice017

Delim po 10q5 hrane (ili 25q2),odnosno po 100wella
Podela traje do 100-tog suba.

Uslovi:
-sub
-vote
-shout
-napisite u komentaru broj vota i suba
i ako neko hoce moze da me add

PREDNOST IMAJU ONI KOJI NISU DALI SUB!


Za shout:
PODELA HLEBA!
http://www.erepublik.com/en/article/podela-1-2021695/1/20 

Komentet

vucesmoj
vucesmoj Dita 1,620, 11:31

v2s77add+shout

DrazaNS
DrazaNS Dita 1,620, 11:31

78
3

LEOPARDI SRBIJA
LEOPARDI SRBIJA Dita 1,620, 11:31

vote 4 + sub 79

gruja 3
gruja 3 Dita 1,620, 11:34

v 5 s 80 add+shout

Aleksandar stari
Aleksandar stari Dita 1,620, 11:35

v6 sub81

E=mc^2
E=mc^2 Dita 1,620, 11:38

s82 v7 add shout

CartmanTheSerb
CartmanTheSerb Dita 1,620, 11:43

v10 s84

Petar Latas
Petar Latas Dita 1,620, 11:46

v12 s 85 + shout ide

gogi buba
gogi buba Dita 1,620, 11:52

v13 sub od pre

Bogosavljev Djurica
Bogosavljev Djurica Dita 1,620, 11:53

v14, s86 ide shout

Veljko Amidzic
Veljko Amidzic Dita 1,620, 11:53

v15 s87 shout ide...

Mungos-Prijedorski
Mungos-Prijedorski Dita 1,620, 12:00

v16 s88 i uzvik

Dejan Torbica
Dejan Torbica Dita 1,620, 12:04

v 17 sub imas i shout

Alpheus
Alpheus Dita 1,620, 12:04

v18, sub od pre, shout

stefan.scepanovic
stefan.scepanovic Dita 1,620, 12:06

v20+sub89+add

Marko Milovic
Marko Milovic Dita 1,620, 12:27

22 VOLTE 90 SUB. SHOUT ADD.

Cika Doc Holliday
Cika Doc Holliday Dita 1,620, 12:30

s91 v23 shout i add pozz

Milos9420
Milos9420 Dita 1,620, 12:30

v24 sub92+shout

DjApE BeAsT
DjApE BeAsT Dita 1,620, 12:33

Vote 25
Sub 92
Shout+add

Zhonga
Zhonga Dita 1,620, 12:37

s-92
v-26

Zhonga
Zhonga Dita 1,620, 12:38

shout i add

VrTunADemo
VrTunADemo Dita 1,620, 12:57

v27 s93 +shout

PelleMrmot
PelleMrmot Dita 1,620, 13:11

v28 s94

mrslav
mrslav Dita 1,620, 13:26

vote29 + sub95 + shout

Bolorg Brat Bole
Bolorg Brat Bole Dita 1,620, 13:28

30 votsub 96
+shout & add

Gibanicatrans
Gibanicatrans Dita 1,620, 13:33

31 vote,97 sub,shout.

Luddddd
Luddddd Dita 1,620, 14:12

v32 sub98 shout

vukoj3binac
vukoj3binac Dita 1,620, 14:16

99-32 a zz

milos87ns
milos87ns Dita 1,620, 14:20

V34
S101
+Shout +Add

Nesic Ivan
Nesic Ivan Dita 1,620, 14:20

33. глас, тачно 100-та претплата, узвик.

Tony Montana91
Tony Montana91 Dita 1,620, 14:20

v35 s102 shout

Slobidobidu
Slobidobidu Dita 1,620, 15:07

v36 s103 shout add

d 23
d 23 Dita 1,620, 15:25

v38 s105
HVALA

NikolaNikola
NikolaNikola Dita 1,620, 16:28

39-106

tarbuh
tarbuh Dita 1,620, 18:51

v 40 s 107 + add

avto123
avto123 Dita 1,620, 20:00

v41 s108

wolfpece
wolfpece Dita 1,620, 20:13

v42
sub109
add imaš
sretno

Mr.Axell
Mr.Axell Dita 1,620, 21:07

v43 s110

Balkan.Expres
Balkan.Expres Dita 1,620, 22:39

v 44 s 111 add shout

Mandarin Portokalow
Mandarin Portokalow Dita 1,620, 22:59

45/112 shout

Caikata
Caikata Dita 1,620, 23:24

vote46 sub113

nikolaimb
nikolaimb Dita 1,621, 00:02

v47 s114

Beloslava681
Beloslava681 Dita 1,621, 00:21

48/115

Gargamel9849
Gargamel9849 Dita 1,621, 01:00

vot 49 sub 116

Nemanja-93
Nemanja-93 Dita 1,621, 01:08

v50 s116 ide shout

Galaxlajka
Galaxlajka Dita 1,621, 01:19

v51 s117

barak111
barak111 Dita 1,621, 01:32

v52 s118

MEN40
MEN40 Dita 1,621, 08:08

v53/119

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.