Ambienti on/off

Join the new world

 

PODELA ZAVRSENA

Dita 1,833, 14:57 E Publikuar në Serbia Serbia nga Uja za CanjeNA 250 PRETPLATNIKA POCINJE PODELA 10 000 Q3 HLEBA
Da biste dobili 50 jedinica morate da

1.)date vote
2.)date sub
3.)sautujete

KO HOCE DA POMOGNE BICE UPISAN U LISTU DONATORA

 

Komentet

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dita 1,833, 14:59

2/147 + shout

Zeljto
Zeljto Dita 1,833, 15:03

v3 s148

Tito1987
Tito1987 Dita 1,833, 15:03

v4 sub od pre

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,833, 15:11

v5+old sub+shout

blejac 001
blejac 001 Dita 1,833, 15:12

v 6 s 149 sh

SerbianForce
SerbianForce Dita 1,833, 15:17

vote, sub od ranije

HannyaTR
HannyaTR Dita 1,833, 15:20

8 / 150
shouted.

XXXBraveheartXXX
XXXBraveheartXXX Dita 1,833, 15:41

v11 s151

Crveni SRB
Crveni SRB Dita 1,833, 15:48

12/152 + shout

prostokreten
prostokreten Dita 1,833, 16:18

13/153+shout

jovanperisic69
jovanperisic69 Dita 1,833, 16:27

16/154 ide shout

Buda.Dramicanin
Buda.Dramicanin Dita 1,833, 16:40

v17s155+sh

Salke87
Salke87 Dita 1,833, 17:17

v20 s157 shout

aero73
aero73 Dita 1,833, 17:29

v21 s158

G4zd4
G4zd4 Dita 1,833, 17:45

22v+ s 159

DjukaVB
DjukaVB Dita 1,833, 17:48

v 23 old sub

Srdjdjan
Srdjdjan Dita 1,833, 17:59

v24 s160

Fabro Caverna
Fabro Caverna Dita 1,833, 19:27

v 25 s 161

41Nowitzki
41Nowitzki Dita 1,834, 00:15

v26 s162 + shout

MIKI 13
MIKI 13 Dita 1,834, 00:17

27 163 shout

MartinSRB
MartinSRB Dita 1,834, 00:44

28/163

IvanKosancic
IvanKosancic Dita 1,834, 00:51

29/164 shout

minovacac
minovacac Dita 1,834, 00:55

v-30,s-165
http://www.erepublik.com/en/newspaper/bolje-ne-moze-273796/1
tko nije neka suba novine i pošalje link od svojih...
hvala i do čitanja pozdrav

LesinariBorik
LesinariBorik Dita 1,834, 01:08

v31, s od ranije

Danco RS
Danco RS Dita 1,834, 01:25

v32 s166

SrboSmu
SrboSmu Dita 1,834, 02:09

33 subod pre i sh

Djokaara
Djokaara Dita 1,834, 02:47

в35 суб 165

Marko Nikolic PO
Marko Nikolic PO Dita 1,834, 03:09

36/166 + shout

LAJKGAD
LAJKGAD Dita 1,834, 04:38

v37 s 167

Guillermo de Baskerville
Guillermo de Baskerville Dita 1,834, 04:38

v38 s168

AleksandarVelikiWOT
AleksandarVelikiWOT Dita 1,834, 05:47

v40 s 169

Sergio993
Sergio993 Dita 1,834, 05:54

v42 s171

Sangri La
Sangri La Dita 1,834, 05:54

v41 s170 shout

NEKKY96
NEKKY96 Dita 1,834, 06:14

v42 s172

Maximo Menem
Maximo Menem Dita 1,834, 06:22

v44 s173

auris0
auris0 Dita 1,834, 06:27

v45 s174

jat238
jat238 Dita 1,834, 07:13

v46 s 175 + add

TeChFaNaTiK
TeChFaNaTiK Dita 1,834, 08:01

v47 sub176 shout

Somadinara
Somadinara Dita 1,834, 08:16

v48 s177 shout

d 23
d 23 Dita 1,834, 08:29

v49, s178,sh
HVALA

FicaSRBKiller
FicaSRBKiller Dita 1,834, 10:40

v50 s179 shout

pantod
pantod Dita 1,834, 11:46

v52 sub ood ranije

Mile tenkista
Mile tenkista Dita 1,834, 11:52

v53 s180

Cigermeister
Cigermeister Dita 1,834, 12:10

55/182 + shout

jahac mustanga
jahac mustanga Dita 1,834, 13:59

v 56 s od ranije sh

ehig2012
ehig2012 Dita 1,834, 14:07

v 57 / old sus

Einfach Jugend
Einfach Jugend Dita 1,834, 16:57

58/183

Nimfomajka
Nimfomajka Dita 1,835, 23:45

v59 sub184 + shout

LeeZza
LeeZza Dita 1,835, 00:35

60/185+sh

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.