Ambienti on/off

Join the new world

 

PODELA ZAVRSENA

Dita 1,823, 05:09 E Publikuar në Serbia Serbia nga Uja za Canje

Velika Podela q3 hleba
Da bi pokrenuli podelu mora biti 100 pretplata minimum


5000 q3 hleba


Svako ko bude dao vote i sub dobice 50 jedinica q3 hleba
AKO SVE BUDE PODELJENO ZA 2 DANA BICE JOS JEDNA PODELA
 

Komentet

pantod
pantod Dita 1,823, 05:15

v2 s68

SerbianForce
SerbianForce Dita 1,823, 05:40

3. vote, sub od ranije

dia761
dia761 Dita 1,823, 06:43

v5 s 69

Jasmmine
Jasmmine Dita 1,823, 06:51

6/70

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,823, 06:51

6/71

Drag0ny
Drag0ny Dita 1,823, 06:53

8/72

All The Way Crunked Up
All The Way Crunked Up Dita 1,823, 06:53

9/73

gagau
gagau Dita 1,823, 06:53

10/74 shout

Megas ALEKSANDR0S
Megas ALEKSANDR0S Dita 1,823, 06:53

11/75

iYiJosse
iYiJosse Dita 1,823, 06:54

13/76

aivunhoy
aivunhoy Dita 1,823, 06:55

v12/s77

Stefan M Petrov
Stefan M Petrov Dita 1,823, 06:57

15/78

Jack84
Jack84 Dita 1,823, 06:59

16-79

Valeviko
Valeviko Dita 1,823, 07:38

v17 s80

bradataaaaa
bradataaaaa Dita 1,823, 07:47

18/81

Bardokva
Bardokva Dita 1,823, 07:52

19/82

bojko3131
bojko3131 Dita 1,823, 07:52

20/83

Iskren Mitev
Iskren Mitev Dita 1,823, 08:27

21/84

slavia bg
slavia bg Dita 1,823, 08:44

22/85

ChervenaSila
ChervenaSila Dita 1,823, 08:51

23/86

prostokreten
prostokreten Dita 1,823, 09:05

24/87

Dimitar Kotsev
Dimitar Kotsev Dita 1,823, 09:21

25/87 shout

bannera
bannera Dita 1,823, 09:22

25/88 shout

amazziNg
amazziNg Dita 1,823, 09:46

v28 s88

Trilepb
Trilepb Dita 1,823, 10:05

29/89

DTS81
DTS81 Dita 1,823, 10:14

v30,s ranij

DGPEVO
DGPEVO Dita 1,823, 10:30

31 / 89

EpicBurgerFTW
EpicBurgerFTW Dita 1,823, 10:43

v32 s 90

blue1973
blue1973 Dita 1,823, 10:44

33/91

jahac mustanga
jahac mustanga Dita 1,823, 10:55

v 34 s 92

klav
klav Dita 1,823, 11:12

vot 35 sub 93

neo vivax
neo vivax Dita 1,823, 11:23

v/36 s94

Qnitsa bg
Qnitsa bg Dita 1,823, 11:23

37/95

Kizo97
Kizo97 Dita 1,823, 11:35

v38 s96

Iliyan Zlatev
Iliyan Zlatev Dita 1,823, 11:38

39/97

saykor
saykor Dita 1,823, 11:39

40/98

LeeZza
LeeZza Dita 1,823, 11:55

41/99

Belja1987
Belja1987 Dita 1,823, 11:56

42 100

Uja za Canje
Uja za Canje Dita 1,823, 13:12

poslato podeljeno 1900 jedinica

GubaOtrovna
GubaOtrovna Dita 1,823, 13:20

43/101

tarbuh
tarbuh Dita 1,823, 13:28

v 44 s 102

DjukaVB
DjukaVB Dita 1,823, 13:48

v 46 s 103

Zap6
Zap6 Dita 1,823, 14:01

47/104

rembrant58
rembrant58 Dita 1,823, 14:06

48/105

neo vivax
neo vivax Dita 1,823, 14:40

v/48 s105 shout

tsarvul
tsarvul Dita 1,823, 15:18

49/105

Uja za Canje
Uja za Canje Dita 1,823, 15:23

podeljeno 2200

diego delavega
diego delavega Dita 1,823, 16:06

v51/107 shout

LesinariBorik
LesinariBorik Dita 1,823, 16:08

v51 s106

Tito1987
Tito1987 Dita 1,823, 16:16

v52s107

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.