Ambienti on/off

Join the new world

 

Podela Welnesa(600)

Dita 1,807, 05:06 E Publikuar në Serbia Serbia nga Zafreti

Bicu kratak...
Posto mi je danas rodjendan svi koji ostave br. vote i suba u komentar dobice po 600 welnesa 🙂 😉
Podela Zavrsena

 

Komentet

Milos84
Milos84 Dita 1,807, 05:09

v2, sub1

djoleglorks
djoleglorks Dita 1,807, 05:10

v4 s3

pantod
pantod Dita 1,807, 05:10

v2 s2
Srecan rodjendan

Stevan Jelic
Stevan Jelic Dita 1,807, 05:17

v5-s4
Srecan rodjendan !
Ne salji !!!!!!!

Zafreti
Zafreti Dita 1,807, 05:22

ako moze koji shout bio bih zahvalan 🙂

vucesmoj
vucesmoj Dita 1,807, 05:25

v6s5+shout
sretno!

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dita 1,807, 05:32

7/6
Srecan rodjendan!

prostokreten
prostokreten Dita 1,807, 05:34

v8s7 +shout

Willy Gray
Willy Gray Dita 1,807, 05:49

v9 s7 vicem

CEP6OH92
CEP6OH92 Dita 1,807, 05:52

s 8 , v 10 Sve najbolje 🙂

eNikolaC
eNikolaC Dita 1,807, 05:53

Srecan rodjendan ! Tu je i shout 😉

NestorGuard
NestorGuard Dita 1,807, 05:55

v12 s10

NestorGuard
NestorGuard Dita 1,807, 05:55

PS: SRECAN RODJENDAN! 🙂

e3opaH
e3opaH Dita 1,807, 05:56

13/11 sve najbolje !

Laky's
Laky's Dita 1,807, 05:59

Srecan rodjendan !!! o7
v14 s12

Nino  Belov
Nino Belov Dita 1,807, 06:07

v16 s13 Srecan Rodjendan

Monsterkillers
Monsterkillers Dita 1,807, 06:08

srecan rodjendan !!! v15 s13

Monsterkillers
Monsterkillers Dita 1,807, 06:11

s14 gore greska

blejac 001
blejac 001 Dita 1,807, 06:18

srecan rodjendan v 17 s 15

mrslav
mrslav Dita 1,807, 06:22

vote18 + sub16
Čestitke.

amazziNg
amazziNg Dita 1,807, 06:49

v19 s17
Sretan rođendan

srki9
srki9 Dita 1,807, 07:00

v20 s18

Lejla1987
Lejla1987 Dita 1,807, 07:24

v21 s19 Srecan rodjendan!

Trilepb
Trilepb Dita 1,807, 07:40

v22 s20 Srecan rodjendan!

access denied brt
access denied brt Dita 1,807, 07:57

v 24 sub 21
o7

Admiral 019
Admiral 019 Dita 1,807, 08:15

24/22 Srecan rodjendan, ZIV BIO...!!!

Ricpe Moskri
Ricpe Moskri Dita 1,807, 09:22

vote 25 + sub 23 + shout + add
Srecan rodjendan 😃

LeginBc
LeginBc Dita 1,807, 10:16

v26 s24
srecno, neka ti jos toliko XD

aero73
aero73 Dita 1,807, 10:59

v27 s25

Rusofil74
Rusofil74 Dita 1,807, 13:11

v28 s26 sretan rođendan

GhoOosTeR
GhoOosTeR Dita 1,807, 15:22

v29 s27 xD

Srki.Srbin
Srki.Srbin Dita 1,807, 15:30

v30 s28 Srecan Rodjendan 😃

Atomant.ks
Atomant.ks Dita 1,807, 15:55

v31 s29 SR

Crazy Werewolf
Crazy Werewolf Dita 1,807, 17:15

v32 s30

CHRISTIANE.F
CHRISTIANE.F Dita 1,807, 18:00

33 / 31 shout

OFLU ONUR
OFLU ONUR Dita 1,807, 18:13

v+s

MIKI 13
MIKI 13 Dita 1,807, 23:56

35 33 srecan rodjendan

DEXTER1973
DEXTER1973 Dita 1,808, 00:05

V36 s34

add i shout

srecan rodjendan

Biki76
Biki76 Dita 1,808, 00:13

V37 s35 add & shout

srecan rodjendan

Vule '89
Vule '89 Dita 1,808, 01:53

v38 s36 shout

Dimdra
Dimdra Dita 1,808, 02:41

v39 s37

Caikata
Caikata Dita 1,808, 03:29

v40/s38

Kumoglavi
Kumoglavi Dita 1,808, 04:13

v41,s39 + srecan rodjis !!!!

vasicakobasica
vasicakobasica Dita 1,808, 07:02

v 43 s 40 srecan rodjendan

dextermikado
dextermikado Dita 1,808, 07:40

V44 s41 add i shout
srecan rodjus

Vasilisa Premudra
Vasilisa Premudra Dita 1,808, 13:26

vote 46
sub 41
Srećan rođendan.

DiSn3y
DiSn3y Dita 1,808, 14:38

v47 s42 i happy birthday 😃

tarbuh
tarbuh Dita 1,809, 02:27

v 48 s 43

Beloslava681
Beloslava681 Dita 1,810, 06:18

49/44 + shout srecan rodjendan

Ivo4
Ivo4 Dita 1,810, 11:44

50/44

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.