Ambienti on/off

Join the new world

 

Podela q2 hleba i q6 tenkica :)!!! KraJ

Dita 1,905, 14:38 E Publikuar në Serbia Serbia nga filipovic010


Sve sto treba je:

-Da ste do 30lvla-a
-Pretplata
-Glas
-U komentar odstaviti broj glasa i pretplate
-Shout
-Da imate Srpsko drzavljanstvo i da ste iz Srbije 

Komentet

Eslabon Perdido
Eslabon Perdido Dita 1,905, 14:39

v2 s125 + shout

CyberVirus1207
CyberVirus1207 Dita 1,905, 14:42

v3 s126

Caio Veras
Caio Veras Dita 1,905, 14:44

v4
s127
SHOUT

Alirize
Alirize Dita 1,905, 14:49

v5,s128+shout

Zmieborec
Zmieborec Dita 1,905, 15:05

v6 s129

Dragan Ovuka
Dragan Ovuka Dita 1,905, 15:05

v7 s130 +shout

DTS1981
DTS1981 Dita 1,905, 15:07

v8,s old,shout.

Glow Serb
Glow Serb Dita 1,905, 15:19

v10 s old

Untitl3d
Untitl3d Dita 1,905, 15:23

11/old

NsStevan
NsStevan Dita 1,905, 15:27

12/old

Kike Sanchez Fllores
Kike Sanchez Fllores Dita 1,905, 15:37

13/132 shout

Komodo26
Komodo26 Dita 1,905, 15:37

v14 s131+shout

RenzoARG
RenzoARG Dita 1,905, 16:01

v15 s133 + shared

AleksandarVelikiWOT
AleksandarVelikiWOT Dita 1,905, 16:24

16/134+s

Lakinjo
Lakinjo Dita 1,905, 16:29

17/135 + shout

The Iron Woman
The Iron Woman Dita 1,905, 16:36

v18 s136 shout

razalex
razalex Dita 1,905, 16:57

V19 s137

Hulk Vermelho
Hulk Vermelho Dita 1,905, 17:17

v9
s131
SHOUT

larrasian
larrasian Dita 1,905, 17:27

v20 s138

lokimorte
lokimorte Dita 1,905, 17:47

v21 old sub

EnglandKiller
EnglandKiller Dita 1,905, 18:25

v22 s139 +shout

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,905, 18:26

v23 sub140

Gatodumas
Gatodumas Dita 1,905, 18:28

v24 s141

M4rt1n4q
M4rt1n4q Dita 1,905, 18:30

v25 s141 shout

TheBeattles
TheBeattles Dita 1,905, 18:33

v 26
susc 142
shouts

marian5800
marian5800 Dita 1,905, 18:33

v27, s143 + shout

Pepe.ARG.ento
Pepe.ARG.ento Dita 1,905, 18:35

28/144

Feche Pompin
Feche Pompin Dita 1,905, 18:35

v29 s145

RUSO NEGRO
RUSO NEGRO Dita 1,905, 18:39

146/30 add shout

IAN28
IAN28 Dita 1,905, 18:45

v30, s147 + shout

GranComander
GranComander Dita 1,905, 18:52

v 32
susc 148
shouts

Jony Kalaczuk
Jony Kalaczuk Dita 1,905, 19:11

v 33
susc 149
+shouts

cmendez
cmendez Dita 1,905, 19:13

v34 s150 shout

El Clavadista
El Clavadista Dita 1,905, 19:17

v35 s151 shout

Cabo Ichabod Crane
Cabo Ichabod Crane Dita 1,905, 19:20

36/152 shout

MankoHabil
MankoHabil Dita 1,905, 19:23

v37s153

David Gomez Florez
David Gomez Florez Dita 1,905, 19:23

v38 s154 shout

Capitan General Smilodon
Capitan General Smilodon Dita 1,905, 19:26

39/155

csnes4208
csnes4208 Dita 1,905, 19:36

v40 s156 shout

Petudio 74
Petudio 74 Dita 1,905, 19:37

v41 s157

Pazurro
Pazurro Dita 1,905, 19:45

v42 s158 shout

Juan Claudio Van Damme
Juan Claudio Van Damme Dita 1,905, 19:53

v43 s159 shouted

R.A. Diaz
R.A. Diaz Dita 1,905, 20:25

v 44 sub 160 add shout

yeesus
yeesus Dita 1,905, 20:33

161/45 add shout

alecokmkz
alecokmkz Dita 1,905, 21:12

46/162

AbogadoVic
AbogadoVic Dita 1,905, 21:32

48/163 add shout

QBRA2
QBRA2 Dita 1,905, 22:04

49/164 add shout

Felpudon
Felpudon Dita 1,905, 22:17

V50 s 165 + shout

Kekco
Kekco Dita 1,905, 22:26

V 51

S166

good luck!!!!!!!!!

DEXTER1973
DEXTER1973 Dita 1,905, 22:39

V52 + shout
ostalo imas od ranije

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.