Ambienti on/off

Join the new world

 

Podela q2 hleba! :)

Dita 1,931, 10:43 E Publikuar në Serbia Serbia nga filipovic010


Da bi ste dobili 25q2 hleba potrebno je:
1. vote
2. sub
3. shout(ako zelite)
4. napisite broj vote-a i sub-a u komentaru.
Znam da nije mnogo ali Bolje ista nego nista 😃.

PS. PODELA TRAJE DO KRAJA MESECA !
 

Komentet

MrtavGradjanin
MrtavGradjanin Dita 1,931, 10:45

v 2 s 307 shout + add

Macak Stanislav
Macak Stanislav Dita 1,931, 10:59

v4 sub308

bora 333
bora 333 Dita 1,931, 11:05

v5 s309

Revolucionarbgd
Revolucionarbgd Dita 1,931, 11:06

v6+sub310+shout

Kacalica
Kacalica Dita 1,931, 11:37

v7 sub od ranije

BOLGAR I
BOLGAR I Dita 1,931, 11:43

8/312 + shout

Milos 1389
Milos 1389 Dita 1,931, 12:27

Glas 9,pretplata od ranije + razglas

dia761
dia761 Dita 1,931, 12:30

v 10 s old

AKC74
AKC74 Dita 1,931, 12:37

v11 s313

pepitomov98
pepitomov98 Dita 1,931, 13:27

12/314

cat claw
cat claw Dita 1,931, 13:49

13/314

larrasian
larrasian Dita 1,931, 14:07

v14 sub old

Nemam ideju
Nemam ideju Dita 1,931, 14:16

v 15, s 315.

Alexanderwa123
Alexanderwa123 Dita 1,931, 14:21

16/316

Untitl3d
Untitl3d Dita 1,931, 14:27

17/old

gran sanguchon
gran sanguchon Dita 1,931, 14:29

17/317

Glow Serb
Glow Serb Dita 1,931, 14:46

18/old

AleksandarVelikiWOT
AleksandarVelikiWOT Dita 1,931, 14:49

v19/s old

M 1 N
M 1 N Dita 1,931, 14:55

v20 + s318 + shout ♥

Nueve9
Nueve9 Dita 1,931, 15:05

V 22 + S Old Sub

PIRATA IORIO
PIRATA IORIO Dita 1,931, 15:41

23/319/SHOUT

PabloSandoval
PabloSandoval Dita 1,931, 15:41

v24 s320 +shout

agusnahhas
agusnahhas Dita 1,931, 15:42

25/321 +shout

darioeee
darioeee Dita 1,931, 15:45

v26 s322

Eslabon Perdido
Eslabon Perdido Dita 1,931, 15:45

v27 sOld

pourlemerite
pourlemerite Dita 1,931, 16:35

v29 s323 + shout

Goran Bukic
Goran Bukic Dita 1,931, 16:40

v30 s324

triperozzz
triperozzz Dita 1,931, 16:40

31//325//shout

Yiyu.de.Rafaela
Yiyu.de.Rafaela Dita 1,931, 16:46

v32
s326
add
grito

Reissenegger
Reissenegger Dita 1,931, 17:18

V 33 - S 327

Reissennegger
Reissennegger Dita 1,931, 17:28

V 34 - S 328

Aklarg
Aklarg Dita 1,931, 17:53

v35 s328 shout

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,931, 18:06

v37 s old

El masche
El masche Dita 1,931, 18:16

v38+sus330/shout

Nemanja Karlito
Nemanja Karlito Dita 1,931, 18:19

v39 sub od ranije + shout

frajco
frajco Dita 1,931, 18:20

v40 s329

Fernando Aball Medina
Fernando Aball Medina Dita 1,931, 18:21

V39
S 330

R.A. Diaz
R.A. Diaz Dita 1,931, 18:29

V 42 OLD SUB +SHOUT

Nanyto Farias
Nanyto Farias Dita 1,931, 18:33

43/331 + shout

Coa8787
Coa8787 Dita 1,931, 18:35

v44 s imas 🙂

Erwin Gomez
Erwin Gomez Dita 1,931, 18:44

V45 + S331 + Shout

Michaelion
Michaelion Dita 1,931, 18:53

v46 s332 shout

FuerteApache12
FuerteApache12 Dita 1,931, 18:56

V47 + S333 + Shout

el.alcalde.simon
el.alcalde.simon Dita 1,931, 19:26

v48 + s334 + shout

mitrin50
mitrin50 Dita 1,931, 19:36

v49 s335

Mataco
Mataco Dita 1,931, 20:12

50/336+sh

El gordo flaco
El gordo flaco Dita 1,931, 20:28

v 51 + s old + shout

Nazgulcho
Nazgulcho Dita 1,931, 22:19

52/337

Toto Paniagua
Toto Paniagua Dita 1,931, 22:58

V53 S337 +shout +add

ppavee
ppavee Dita 1,932, 23:30

v54 s338 +shout

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.