Ambienti on/off

Join the new world

 

Podela po 25 Q4 hrane - GOTOVO!

Dita 1,904, 10:34 E Publikuar në Serbia Serbia nga Anarh1st

Potrebno je:

- Sub (ostaviti u komentaru)
- Vote (ostaviti u komentaru)
- Shout

Podela dok ima hrane - vidim da ljudi i dalje ostavljaju komentare, nema vise za sada!

Podela je GOTOVA!

 

Komentet

Glow Serb
Glow Serb Dita 1,904, 10:43

v2 s91

IvanKosancic
IvanKosancic Dita 1,904, 10:45

v3 s92 shout

Povratak opetBanovanog Deske97
Povratak opetBanovanog Deske97 Dita 1,904, 10:58

4/94

NsStevan
NsStevan Dita 1,904, 11:07

v6 s96

bojko3131
bojko3131 Dita 1,904, 11:07

v5 s 94

BombardinjoQ
BombardinjoQ Dita 1,904, 11:07

v7 sub96

dia761
dia761 Dita 1,904, 11:10

8/97

DanielGeorgiev2
DanielGeorgiev2 Dita 1,904, 11:15

9/98

G0lden Girl
G0lden Girl Dita 1,904, 11:20

10 vote / 99 sub

vujmilos
vujmilos Dita 1,904, 11:26

S11 V od pre, shout

Valeviko
Valeviko Dita 1,904, 11:27

12/100

Caio Veras
Caio Veras Dita 1,904, 11:35

v13
s101
SHOUT

Smeneniq
Smeneniq Dita 1,904, 11:45

14/102

BokiYamaha
BokiYamaha Dita 1,904, 11:45

v15
sub 103
+shout

Hulk Vermelho
Hulk Vermelho Dita 1,904, 11:52

v17
s105
Shout

vranjstanin2
vranjstanin2 Dita 1,904, 12:10

Vote 18 Sub 106 + SHOUT!

Mx3Stormer
Mx3Stormer Dita 1,904, 12:18

vote 19 sub 107 + shout

BlackNinja Assasin
BlackNinja Assasin Dita 1,904, 12:24

v 20 s 108 + shout

TrigerSRB
TrigerSRB Dita 1,904, 12:31

21/109

Pavich95
Pavich95 Dita 1,904, 12:38

v22+s110+shout

Bemnanu Munuru
Bemnanu Munuru Dita 1,904, 12:39

v 23
s 111

Walkerman
Walkerman Dita 1,904, 12:40

v24 + s112 + shout

GubaOtrovna
GubaOtrovna Dita 1,904, 12:41

25/113

Alirize
Alirize Dita 1,904, 12:42

v26,s114+shout

prusxu19
prusxu19 Dita 1,904, 12:45

v27 s115

Mr.Darkus
Mr.Darkus Dita 1,904, 12:55

v28 s116

HNTR9
HNTR9 Dita 1,904, 13:13

29/117

Nergul
Nergul Dita 1,904, 13:19

в30 ауб од раније+разглас

system operator
system operator Dita 1,904, 13:20

31/118 shout

XXXBraveheartXXX
XXXBraveheartXXX Dita 1,904, 13:21

v32 s118

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,904, 13:27

v33 sub119 + s

Darkdefender92
Darkdefender92 Dita 1,904, 13:28

v34 s120

BokiDelija97
BokiDelija97 Dita 1,904, 13:31

35/121

Mupko
Mupko Dita 1,904, 13:43

v37 s123 add shout

Dragan Ovuka
Dragan Ovuka Dita 1,904, 13:43

v36 s122 +shout

AleksandaR01072009
AleksandaR01072009 Dita 1,904, 13:44

38 124

eAleksandar99
eAleksandar99 Dita 1,904, 13:46

v39 s125

The Iron Woman
The Iron Woman Dita 1,904, 13:55

v40 s od pre, shout

Sgt Reborn
Sgt Reborn Dita 1,904, 14:24

41v 126s

Soldado45
Soldado45 Dita 1,904, 14:27

V42 / S127

Srdjdjan
Srdjdjan Dita 1,904, 14:31

v43 s128

Lakinjo
Lakinjo Dita 1,904, 14:31

v44 s129

wolfmandusic
wolfmandusic Dita 1,904, 14:33

v45 s 130

Kocun
Kocun Dita 1,904, 14:38

131/46

Anarh1st
Anarh1st Dita 1,904, 14:38

Successfully transferred 25 item(s) to :
Glow Serb
IvanKosancic
Povratak opetBanovanog Deske97
NsStevan
bojko3131
BombardinjoQ
dia761
DanielGeorgiev2
Pro Extreme
vujmilos
Valeviko
Caio Veras
nCuX0
BokiYamaha
stefanrefa
Yago30
vranjstanin2
PiraxSRB
BlackNinja Assasin
TrigerSRB
Pavich95
Bemnanu Munuru
Walkerman
GubaOtrovna
eBagzi
prusxu19
Mr.Darkus
HNTR9
Nergul
XXXBraveheartXXX
system operator
Profeta ERIC
Darkdefender92
BokiDelija97
Dragan Ovuka
AleksandaR01072009
The Iron Woman
eAleksandar99
Mupko

Nemanja Karlito
Nemanja Karlito Dita 1,904, 14:40

v47 sub od ranije + shout

Tito1987
Tito1987 Dita 1,904, 14:40

v48 sub od pre

Moj_Zarko
Moj_Zarko Dita 1,904, 14:42

v49 s 131 shout

aero73
aero73 Dita 1,904, 14:43

v50 sub old

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.