Ambienti on/off

Join the new world

 

PODELA (MM medalja)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dita 1,936, 06:08 E Publikuar në Serbia Serbia nga filipovic010

Jos malo pa sam na pola puta do osvajanja MM medalje.Povodom toga organizuje se mala podela q6 puca.Uslov za podelu:

-Vote

-Subscribe

-Broj Vote-a i Subcribe-a u komentaru

-I uslov od 500 Sub-a na ovom clanku.(nije mnogo jos malo vise od 100 😃)

-Podela pocinje cim se skupe 500 Subsribe-a!!!

P.S. Dobijaju se po 2-3 tenkica zavisno od drzave u kojoj zivite.

 

Komentet

korminjane88
korminjane88 Dita 1,936, 06:25

v3/s old

mitrin50
mitrin50 Dita 1,936, 06:26

v4 s old

Stubalac
Stubalac Dita 1,936, 07:31

v6 sub stari + razglas

El Clavadista
El Clavadista Dita 1,936, 07:55

V 7 + SUB OLD

Sqtne Davo
Sqtne Davo Dita 1,936, 08:31

Vote 8 Sub 393 + SHOUT !

Darkdefender92
Darkdefender92 Dita 1,936, 09:28

9/stari

ivanmzv
ivanmzv Dita 1,936, 13:45

v13 s od pre

Viseslav Djuric
Viseslav Djuric Dita 1,936, 14:36

v14 sub stari

prostokreten
prostokreten Dita 1,936, 19:34

v15/sub old +shout

aero73
aero73 Dita 1,936, 21:24

v16 s old

Ljuba Ljubomir Milosavljevic
Ljuba Ljubomir Milosavljevic Dita 1,937, 23:35

v17 sub od pre + shout o7

Bacinac
Bacinac Dita 1,937, 23:42

18+old sub

bojko3131
bojko3131 Dita 1,937, 23:42

v19 s old

sejtan 666999
sejtan 666999 Dita 1,937, 00:14

v20 s394

NSKBPRO
NSKBPRO Dita 1,937, 01:42

v21 s395

Mx3Stormer
Mx3Stormer Dita 1,937, 01:56

v22 s396 +shout

Milos4321
Milos4321 Dita 1,937, 03:55

v23
s396
shout

xxxSerBonAxxx
xxxSerBonAxxx Dita 1,937, 06:35

24, sub stari shout o7

Mim.pi
Mim.pi Dita 1,937, 06:42

v25 s old shout

Srbivoje Srba SSSS
Srbivoje Srba SSSS Dita 1,937, 08:59

v27 / s397 + shout
DAJ, DAJ, DAAAAAAAAAAAJ...!!!

Mihajlo Velickovic
Mihajlo Velickovic Dita 1,937, 14:25

v28/s stari+razglas

Goran Bukic
Goran Bukic Dita 1,938, 05:33

v30 s stari + razglas

Oruzar
Oruzar Dita 1,938, 05:57

v31 s398 +shout

Maputo1989
Maputo1989 Dita 1,938, 06:05

v32 s398

Don Francija
Don Francija Dita 1,948, 01:57

v34 s508

Deki Chan
Deki Chan Dita 1,948, 09:53

v35 s548

Vedran89
Vedran89 Dita 1,964, 04:56

36/656

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.