Ambienti on/off

Join the new world

 

Podela Hleba (Podela zavrsena)

Dita 1,829, 12:32 E Publikuar në Serbia Serbia nga ch0da Sector car

Pozdrav ljudi ovo je moja treca podela. Sve sto treba je vote + sub + shout i da napisete broj votova i subova u komentaru.

Delim 150 wella 😃

Za shout: http://www.erepublik.com/en/article/podela-hleba-1-2162084/1/20

 

Komentet

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Dita 1,829, 12:36

v3 shout
sub od ranije

Nino  Belov
Nino Belov Dita 1,829, 12:40

v4 ostalo imas

LUKA ls BACK
LUKA ls BACK Dita 1,829, 12:40

v5 sub od ranije +shout

pantod
pantod Dita 1,829, 12:42

v6 sub od ranije + shout

Pauk22
Pauk22 Dita 1,829, 12:42

vote7 sub 341
shout

XXXBraveheartXXX
XXXBraveheartXXX Dita 1,829, 12:43

v8 s od ranije

Trstenicanin CUKI
Trstenicanin CUKI Dita 1,829, 12:44

v+s ne treba nista

jahac mustanga
jahac mustanga Dita 1,829, 12:47

v 9 s od pre sh

DRAGUNOVRS
DRAGUNOVRS Dita 1,829, 13:02

v11 sub od pre + shout

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dita 1,829, 13:15

v12 sub imas + shout

SerbianForce
SerbianForce Dita 1,829, 13:17

13. vote sub od ranije o/

Delija99
Delija99 Dita 1,829, 13:20

v 14 sub 342

KapetanDeda43
KapetanDeda43 Dita 1,829, 13:21

v15 s od ranije + shout

AleksandarVelikiWOT
AleksandarVelikiWOT Dita 1,829, 13:24

v16 s od ranije

tsakali
tsakali Dita 1,829, 13:29

v17 sub old, shouted, added old

Zeljko Neskovic
Zeljko Neskovic Dita 1,829, 13:29

v18 s od ranije shout

jana990
jana990 Dita 1,829, 13:32

V19 S343+sh

anastasismel
anastasismel Dita 1,829, 13:32

v20 s old shout

Blood Stained
Blood Stained Dita 1,829, 13:33

v21 sub344 + shout

K1tho
K1tho Dita 1,829, 13:33

22/345

George Mere
George Mere Dita 1,829, 13:37

v24+sub346+shout

Thanasis77
Thanasis77 Dita 1,829, 13:37

V25 S347

mojov
mojov Dita 1,829, 13:38

v.26 s. imash i shout

Ancient Corinth
Ancient Corinth Dita 1,829, 13:40

v27+s348+shout

DionisosOfSyracuse
DionisosOfSyracuse Dita 1,829, 13:48

28 / 349

Zoran I Makedonski
Zoran I Makedonski Dita 1,829, 13:52

30/350

Mile tenkista
Mile tenkista Dita 1,829, 13:54

v31 s351

serginius73
serginius73 Dita 1,829, 14:00

v32 sub352

PorDalas
PorDalas Dita 1,829, 14:05

v33 s353 +shout

Zeljto
Zeljto Dita 1,829, 14:10

v 34 sub od ranije

Car Ivan Grozni
Car Ivan Grozni Dita 1,829, 14:15

v35 s354

TeKill4h
TeKill4h Dita 1,829, 14:15

v36 s355 + shout

neo vivax
neo vivax Dita 1,829, 14:22

v/37 s355 shout

dragomir79
dragomir79 Dita 1,829, 14:40

V 38 S 356 shout

DominusFortiusGladius
DominusFortiusGladius Dita 1,829, 14:53

V 39 S 357 + shout

lazarovski
lazarovski Dita 1,829, 15:10

V 358 + shout

Neliel Sama
Neliel Sama Dita 1,829, 15:43

v41 s358

Crveni SRB
Crveni SRB Dita 1,829, 15:48

v42 s359

Kleanthis.
Kleanthis. Dita 1,829, 16:27

v43 s360

prostokreten
prostokreten Dita 1,829, 21:46

v44s361

Velibor Dolas
Velibor Dolas Dita 1,830, 23:43

http://www.erepublik.com/en/article/besplatan-put-oko-sveta-2162280/1/20 Molim sve da procitaju u shout ako zele da pomognu srbiji

Hektorsilni
Hektorsilni Dita 1,830, 00:40

v 46 s 361 + shout

d 23
d 23 Dita 1,830, 01:03

v47, s imaš, sh
HVALA

Bolest96
Bolest96 Dita 1,830, 01:30

v48 sub 362 + SHOUT

paravinja
paravinja Dita 1,830, 03:34

v49 sub od pre!!! + shout

Ivdza gej
Ivdza gej Dita 1,830, 03:36

v50 sub od ranije!Shout!

SerbianFighterrr
SerbianFighterrr Dita 1,830, 03:58

v51 , old sub

zeka2501
zeka2501 Dita 1,830, 04:17

v52, ostalo imades!

blok72
blok72 Dita 1,830, 04:57

v53, old sub, shout..

Ho1y94
Ho1y94 Dita 1,830, 05:05

54,old sub

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.