Ambienti on/off

Join the new world

 

Podela Hleba (Podela zavrsena)

Dita 1,827, 07:41 E Publikuar në Serbia Serbia nga ch0da Sector car

Pozdrav ljudi ovo je moja druga podela.

Sve sto treba je vote + sub + shout i napisite broj votova i subova u komentaru.

Deli se 150 wella

Za shout http://www.erepublik.com/en/article/podela-hleba-1-2160688/1/20

 

Komentet

SerbianForce
SerbianForce Dita 1,827, 07:46

2. vote, sub od ranije o/

Valeviko
Valeviko Dita 1,827, 07:47

3/281

Zeljto
Zeljto Dita 1,827, 07:50

v 4 sub od ranije

pantod
pantod Dita 1,827, 07:51

v5 sub od ranije + shout

Brotherhood and Unity
Brotherhood and Unity Dita 1,827, 07:55

s282 v 6 + shout

Duke Leka
Duke Leka Dita 1,827, 07:59

v8 s283

Somadinara
Somadinara Dita 1,827, 08:03

v9 sub od ranije

Stubica
Stubica Dita 1,827, 08:04

v10, s284, shout

shuan Lomer
shuan Lomer Dita 1,827, 08:12

v11 s 285,shout

Buda.Dramicanin
Buda.Dramicanin Dita 1,827, 08:19

v12 s 286 +sh

sinisa993
sinisa993 Dita 1,827, 08:31

v 13
s 287

Filip srbijanac
Filip srbijanac Dita 1,827, 08:38

v14 s288

the.one10
the.one10 Dita 1,827, 08:42

v15 s289 + shout

ivan93nusknvp
ivan93nusknvp Dita 1,827, 08:47

Vote 16 sub 290, shout

Mrsen Zver
Mrsen Zver Dita 1,827, 08:54

v 18 s 292

Zmajeviti
Zmajeviti Dita 1,827, 08:56

19/293

CHRISTIANE.F
CHRISTIANE.F Dita 1,827, 08:58

20 / 294 shout

tsakali
tsakali Dita 1,827, 09:02

v21 sub old shouted added

UANAHS
UANAHS Dita 1,827, 09:04

v22 s295

epios
epios Dita 1,827, 09:05

v23 s296

srki9
srki9 Dita 1,827, 09:07

v24 s297+shout

Kizo97
Kizo97 Dita 1,827, 09:12

v26 s297

Virus Mzv
Virus Mzv Dita 1,827, 09:15

v27 s298

Termonuklearni Pazuh
Termonuklearni Pazuh Dita 1,827, 09:21

28/299

p0m1
p0m1 Dita 1,827, 09:23

s300 v29

XXXBraveheartXXX
XXXBraveheartXXX Dita 1,827, 09:27

v30 s301

anastasismel
anastasismel Dita 1,827, 09:28

v31 s302 shout

zioippo
zioippo Dita 1,827, 09:28

v32 s303

K4N1V4L05
K4N1V4L05 Dita 1,827, 09:29

v33 s304

good luck 😉

Prophet7
Prophet7 Dita 1,827, 09:29

v34 s305

BananaNucleara
BananaNucleara Dita 1,827, 09:47

v35,sub305

neo vivax
neo vivax Dita 1,827, 09:48

v/36 s305 shout

Mirko Popovic PoP 16
Mirko Popovic PoP 16 Dita 1,827, 09:49

V 36 Sub 306

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Dita 1,827, 10:01

38-307

manskar
manskar Dita 1,827, 10:03

v39 s308

Stefan Nikolic2
Stefan Nikolic2 Dita 1,827, 10:13

v40 s309 i shout

matjaz54
matjaz54 Dita 1,827, 10:20

v42, s od ranije

Hektorsilni
Hektorsilni Dita 1,827, 10:20

v 41 s 309 + shout

Aleksandar stari
Aleksandar stari Dita 1,827, 10:45

v 43 sub 310

MICA86
MICA86 Dita 1,827, 11:07

44/311

GemaMilos
GemaMilos Dita 1,827, 11:18

v45, sub od ranije
o7

Kol.TarNer
Kol.TarNer Dita 1,827, 11:22

v46 sub 312

zokizo
zokizo Dita 1,827, 11:42

glas 48 / pretplata od ranije... shout

heg96
heg96 Dita 1,827, 11:54

v49 s314 shout

todorovic87
todorovic87 Dita 1,827, 11:57

v50 s od ranije

SrpskaCG
SrpskaCG Dita 1,827, 12:03

v51 s315

AleksandarVelikiWOT
AleksandarVelikiWOT Dita 1,827, 12:14

v52 s od ranije s

Uros Prejaki
Uros Prejaki Dita 1,827, 12:16

v54, sub odradnije shout

Monsterkillers
Monsterkillers Dita 1,827, 12:24

v55 s316+ shout

2012HEMICAR2013
2012HEMICAR2013 Dita 1,827, 12:32

v56 s316 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.