Ambienti on/off

Join the new world

 

Podela hleba i oruzja

Dita 1,832, 12:24 E Publikuar në Serbia Serbia nga ch0da Sector car

Pozdrav braco 😃 Delim hleb i oruzje q5 tenkovi. Oruzje ce dobiti prvih 25 po 1 q5 tenk i 150 wella 😃 ostali ce dobiti 150 wella. Za oruzje morate da ste drzavljanin eSrbije a za hleb ne morate.

Za podelu treba VOTE SUB + SHOUT

Hvala donatoru Subu Zer0.Za shout:http://www.erepublik.com/en/article/podela-hleba-i-oruzja-1-2164086/1/20

 

Komentet

Milutin Nemanjic
Milutin Nemanjic Dita 1,832, 12:26

v2 + shout
sub od ranije

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dita 1,832, 12:28

v3 sub imas + shout

pantod
pantod Dita 1,832, 12:31

v5 sub od ranije + shout

I z n o g u d
I z n o g u d Dita 1,832, 12:31

v6 sub imas + shout

Stefoto88
Stefoto88 Dita 1,832, 12:38

7/403/shout

djoleglorks
djoleglorks Dita 1,832, 12:40

v8 s od ranije shout

Djura Bor
Djura Bor Dita 1,832, 12:45

10/403

blejac 001
blejac 001 Dita 1,832, 12:48

v11 s404 sh

Kostadin Kojtich
Kostadin Kojtich Dita 1,832, 12:50

12/405

Djuro Parip
Djuro Parip Dita 1,832, 12:51

13/406

Knez resavski vojvoda
Knez resavski vojvoda Dita 1,832, 12:55

v14 sub imas 🙂 + SHOUT

Crveni SRB
Crveni SRB Dita 1,832, 12:56

V + S407

TheNemacKaraburma
TheNemacKaraburma Dita 1,832, 12:57

v16
s408

Kiza No Sleep
Kiza No Sleep Dita 1,832, 13:04

Vote 17,Sub od ranije,Shout !!!
o7

jahac mustanga
jahac mustanga Dita 1,832, 13:05

v 18 s od ranije sh

tsakali
tsakali Dita 1,832, 13:17

v19 sub old, shouted, added

spiounakis
spiounakis Dita 1,832, 13:21

v20 + sub 409 + shout !!!

liransin
liransin Dita 1,832, 13:28

21 V 410 S

good luck!!!

guitarplayer2
guitarplayer2 Dita 1,832, 13:31

v22
sub od ranije
😃

I love Plato
I love Plato Dita 1,832, 13:42

v23,sub od ranije...

The Iron Woman
The Iron Woman Dita 1,832, 13:42

v24 s411 shout

Zeljto
Zeljto Dita 1,832, 13:55

v25 sub od ranije

GemaMilos
GemaMilos Dita 1,832, 14:00

v26, sub od ranije

Srdjdjan
Srdjdjan Dita 1,832, 14:02

v27 s od pre

the.one10
the.one10 Dita 1,832, 14:06

v28, sub od prije o/

DjukaVB
DjukaVB Dita 1,832, 14:07

v 28 old sub

Cigermeister
Cigermeister Dita 1,832, 14:13

30/412 + shout

CoABaC94
CoABaC94 Dita 1,832, 14:18

v31 sub 412

Somadinara
Somadinara Dita 1,832, 14:19

v33 old sub, shout

neo vivax
neo vivax Dita 1,832, 14:19

/v32 s412+shout

LAJKGAD
LAJKGAD Dita 1,832, 14:24

v34

JOJOJOJOJOJ
JOJOJOJOJOJ Dita 1,832, 14:32

v35 a s od ranije 🙂

Z4rkO
Z4rkO Dita 1,832, 14:39

v36 s413

avatarium
avatarium Dita 1,832, 14:56

v37, stari sub

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Dita 1,832, 15:23

38 od ranije sub

Hektorsilni
Hektorsilni Dita 1,832, 15:44

v 39 s 413 shout

MrNebulous
MrNebulous Dita 1,832, 16:24

vote 40 kai sub 215!!! 🙂

SerbianForce
SerbianForce Dita 1,832, 16:30

vote, sub od ranie

prostokreten
prostokreten Dita 1,832, 18:52

vote42 sub 217 old

glup123
glup123 Dita 1,832, 21:05

v43 s416

Miloshh
Miloshh Dita 1,833, 23:05

v45 sub od pre + shout

Zoran Pfc Markovic
Zoran Pfc Markovic Dita 1,833, 23:24

v47 s416 shout

VokerkaBRE
VokerkaBRE Dita 1,833, 00:19

sub od pre, v48

Nikola Conov
Nikola Conov Dita 1,833, 00:51

v s shout

Zeljko Bre
Zeljko Bre Dita 1,833, 01:02

v 50 / sub 418

filip26
filip26 Dita 1,833, 01:27

52vote 419sub

LeginBc
LeginBc Dita 1,833, 02:06

v53 sub od ranije

DTS81
DTS81 Dita 1,833, 04:35

V54,S RANIJE

Jumbokiller
Jumbokiller Dita 1,833, 04:45

v57,s418

Bezimeni95
Bezimeni95 Dita 1,833, 04:55

v58,s od ranije

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.