Ambienti on/off

Join the new world

 

Pocket Penguin!

Dita 1,902, 11:11 E Publikuar në Hungary Polonia nga DiGiMoN93

A mai játékunk Bökd meg a pingvint ha mered! 😃
A játékhoz nem kell egyebet tennetek csak a pingvinre kattintanotok és az újonnan megnyíló ablakban már kezdődhet is a játék! 🙂
Ha tetszet a játék ne feledjétek Sub+Vot! Előre is köszönöm mindenkinek! 🙂

Game:


 

Komentet

Victoria M
Victoria M Dita 1,902, 11:33

Király! Vagy 10 éve nem találkoztam ezzel a bökővel (:
Ja első.

xInvade
xInvade Dita 1,902, 12:31

Hihihi

KisJ0zsi
KisJ0zsi Dita 1,902, 13:12

ne bökdösd a pingvineket, csiklandósak: D

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Dita 1,902, 14:53

Nagyon helyes. Okos pingvin. : )

tonny01
tonny01 Dita 1,902, 14:59

Mekkora KIRÁLY ÁLLLLAT 😃

CyberPRP
CyberPRP Dita 1,904, 09:45

hol a pingvin?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.