Ambienti on/off

Join the new world

 

Picture Of The Day - Day 1940

Dita 1,940, 23:14 E Publikuar në Japan Japonia nga Kagami Hiiragi


the request a picture of the day still goes on!
just name an anime or a character from an anime and I'll make it happen!

also don't forget the list for the fourth 50 pictures of the day!

today's pictures are of Aoyama Nanami from Sakurasou no pet na kanojo as requested by Gatti15:Click here for high res version. Pic 1
Click here for high res version. Pic 2
Click here for high res version. Pic 3
Click here for high res version. Pic 4
Click here for high res version. Pic 5

Last 5 Pictures Of The Day:

Picture Of The Day - Day 1939
Picture Of The Day - Day 1938
Picture Of The Day - Day 1937
Picture Of The Day - Day 1934
Picture Of The Day - Day 1933

 

Komentet

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,940, 23:19

Voted *q*

Cotarius
Cotarius Dita 1,940, 23:19

Thanks

Shirobu
Shirobu Dita 1,941, 00:03

The POTD Post recently have been awesome, keep them coming!

Amaterasu Omikami
Amaterasu Omikami Dita 1,941, 00:05

Jud.

Dio Arachna
Dio Arachna Dita 1,941, 00:44

voted

synhro
synhro Dita 1,941, 01:08

Voted.
Just too cute..

Kaiay
Kaiay Dita 1,941, 01:45

nanami AoA

kuckuck
kuckuck Dita 1,941, 02:06

V!

Nanashi Senshi
Nanashi Senshi Dita 1,941, 03:13

V

Skylovaravas
Skylovaravas Dita 1,941, 03:15

0_0

Arari Kara
Arari Kara Dita 1,941, 04:40

ほら、もう全然大丈夫...じゃない。゚(゚´Д`゚)゚。

Gatti15
Gatti15 Dita 1,941, 05:51

Nanami! is so cute!!!!! :3
MegaVoted!!

Imre Bertalan
Imre Bertalan Dita 1,941, 08:13

Dita from Vandread 🙂

Master Tigers
Master Tigers Dita 1,941, 15:38

Voted : )

Auraborus
Auraborus Dita 1,942, 23:15

yup. voted.
ya got me.

el buen lunes
el buen lunes Dita 1,943, 16:10

voted

el buen lunes
el buen lunes Dita 1,943, 16:23

Fuyuumi Ai the next girl of the day pls.

Terrys Ren
Terrys Ren Dita 1,945, 05:05

Can't wait to watch this one. 😁 Just have to finish Ghost in the Shell first...

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.