Ambienti on/off

Join the new world

 

Picture Of The Day - Day 1836

Dita 1,837, 23:28 E Publikuar në Japan Japonia nga Kagami Hiiragi


the request a picture of the day still goes on!
just name an anime or a character from an anime and I'll make it happen!

also don't forget the list for the third 50 pictures of the day!

today's first set: Asuna from Sword Art Online as requested by ardishabutaro:today's second set: Asuna from Sword Art Online as requested by Koenstantine (BTW Asuna was the POTD last time on day 1750):Click here for high res version. Pic 1
Click here for high res version. Pic 2
Click here for high res version. Pic 3
Click here for high res version. Pic 4
Click here for high res version. Pic 5
Click here for high res version. Pic 6
Click here for high res version. Pic 7
Click here for high res version. Pic 8
Click here for high res version. Pic 9
Click here for high res version. Pic 10

Last 5 Pictures Of The Day:

Picture Of The Day - Day 1835
Picture Of The Day - Day 1834
Picture Of The Day - Day 1833
Picture Of The Day - Day 1832
Picture Of The Day - Day 1831

 

Komentet

Amaterasu Omikami
Amaterasu Omikami Dita 1,837, 23:49

Jud.

yumekui
yumekui Dita 1,837, 23:49

Vote!

ardishabutaro
ardishabutaro Dita 1,837, 23:59

vote, because of Asuna \o/

Master Tigers
Master Tigers Dita 1,837, 00:04

Kawaii!

Dio Arachna
Dio Arachna Dita 1,837, 00:07

vvvvvv

Arari Kara
Arari Kara Dita 1,837, 00:35

先週の触手プレイエロかった。

Amamiya Mii
Amamiya Mii Dita 1,837, 01:33

I can't decide which request was better... hmmm... I guess Asuna

Nanashi Senshi
Nanashi Senshi Dita 1,837, 01:58

V

1policeKKE
1policeKKE Dita 1,837, 03:58

GR....E....A..........T!!!(die)
i like asna(?)

tarasino
tarasino Dita 1,837, 05:05

v

Gatti15
Gatti15 Dita 1,837, 05:40

V!!

John Jurassic
John Jurassic Dita 1,837, 06:48

sexy

Akiyama Sairei
Akiyama Sairei Dita 1,837, 08:02

The 9 was amazing!

Eupasos
Eupasos Dita 1,837, 08:03

Voted ! o/

Purple Hippo
Purple Hippo Dita 1,837, 10:28

voted

Shirobu
Shirobu Dita 1,837, 22:08

Woah, good post 🙂

sekenji
sekenji Dita 1,838, 01:08

v 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.