Ambienti on/off

Join the new world

 

Per 28 Nentor (1)

Dita 1,825, 11:49 E Publikuar në Albania Shqipëria nga Elton CrazyShady E

Po ju a tregoj nje poezi nga i madhi Gjergj Fishta .
Ky eshte artikulli i pare me poezi ,ndersa do te vin 4 artikuj me poezi .
Por per sot e kini kete .

Ndihmo ,Zot,si m'ke ndihmue!
Pesqind vjet kishin kalue,
Se te bukren ket Shqypni
Turku e mbante nen robni,
Krejt tue la t'mjeren ne gjak,
Frymen tue i zanun njak,
E as tue e lane,jo drite me pa:
Kurr te keqen pa i a da:
Rrihe, e mos e len me kja:
Me i u dhimt, po,minit n'mur
Me i u dhimte gjarpint nen gur!
Vec si 'i dem,vu n'laver s'pari,
Qi,ka' e vret zgjedha e kulari,
Kah nuk ban m' e theke strumllari,

 

Komentet

Andiroid
Andiroid Dita 1,825, 11:57

V
o/ Hail Fishta 😛

Pjeter Doda
Pjeter Doda Dita 1,825, 12:06

sa e bukur giuha gege

chAmmpzz
chAmmpzz Dita 1,825, 12:52

V

Mr. BadAss
Mr. BadAss Dita 1,825, 13:19

V
o/ Hail Fishta 😛

Panch0TheGreat
Panch0TheGreat Dita 1,825, 15:57

Gjuha Shqipe , gjuha me e BUKUR ne bote!

ILLYRIAN .PUNISHER
ILLYRIAN .PUNISHER Dita 1,827, 11:46

Hail gjuha shqipe e embel si karameli 😛

ILLYRIAN .PUNISHER
ILLYRIAN .PUNISHER Dita 1,827, 11:46

: P

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.