Ambienti on/off

Join the new world

 

Panes sin fines de lucro III // Cerrado

Dita 1,827, 11:38 E Publikuar në Poland Kili nga Black.DemonSencillo :

Pertenece a las FAZ : 50 Panes Q3
Pertenece al MAS : 50 Panes Q3
Pertenece a las FAZ y al MAS : 80 Panes Q3

No pertenece a las FAZ y al MAS : Que Zippy lo ilumine \o/Para TODOS los niveles! (menos para Darkneo) Comenten y mando los panes.Las FAZ son la Cumbia !! \o/

 

Komentet

Paulette R
Paulette R Dita 1,827, 11:49

Yo quiero \o/

Black.Demon
Black.Demon Dita 1,827, 11:50

Has transferido con éxito todos los objeto/s a Paulette R.


\o/

lDark Soul
lDark Soul Dita 1,827, 12:00

Soy del MAS :3

Sonambulandia
Sonambulandia Dita 1,827, 12:05

Soy del MAS y FAZ 😃

Panxo.0
Panxo.0 Dita 1,827, 12:09

Yo FAZ - MAS

DIETRICH8
DIETRICH8 Dita 1,827, 12:36

Yo FAZ

plutorius
plutorius Dita 1,827, 12:54

Soy del MAS y FAZ, gracias!

Pescaman
Pescaman Dita 1,827, 13:24

Sí, son la cumbia.

H0tokiri
H0tokiri Dita 1,827, 13:26

DE QUIEN SON LOS PANES?

Hans33
Hans33 Dita 1,827, 13:28

FAZ - MAS

Elecaros
Elecaros Dita 1,827, 13:52

Soy FAZ-MAS

cityka
cityka Dita 1,827, 14:03

maz+faz \o/

Guille Freecss
Guille Freecss Dita 1,827, 14:08

Soy FAZ + MAS

Glak4urrS
Glak4urrS Dita 1,827, 14:14

FAZ y MAS o/

OCIO2.0
OCIO2.0 Dita 1,827, 14:24

MAS - FAZ

zendKommissar
zendKommissar Dita 1,827, 14:33

FAZ - MAS 😃

Lev Hesse
Lev Hesse Dita 1,827, 14:40

Faz Mas ^ ^

Libertino Parra
Libertino Parra Dita 1,827, 14:40

FAZ-MAS

Retruxx
Retruxx Dita 1,827, 14:45

las FAZ y el MAS son la cumbia

Thevastacion
Thevastacion Dita 1,827, 15:10

Por supuesto, pertenezco a las FAZ y al MAS.

Achiver
Achiver Dita 1,827, 15:52

o/

Cucho18
Cucho18 Dita 1,827, 16:04

Faz y Mas....la cumbia jejejeje
kero pan!

D R A G 0 N
D R A G 0 N Dita 1,827, 16:39

FAZ!

KONDOR NEGRO
KONDOR NEGRO Dita 1,827, 16:42

FAZ MAS

chancarlo
chancarlo Dita 1,827, 16:47

mas faz

Magololo
Magololo Dita 1,827, 17:22

mi querer ya!

Crix1984
Crix1984 Dita 1,827, 17:51

quiero pan plis!

Vahalla
Vahalla Dita 1,827, 18:30

soy FAZ xP

Evenflow1993
Evenflow1993 Dita 1,827, 18:55

FAZ y MAS!

niidh
niidh Dita 1,827, 20:32

FAZ y MAS!

Golbech
Golbech Dita 1,828, 03:49

Yo porfa! Soy MAS y FAZ 😃

Zordacz
Zordacz Dita 1,828, 03:56

!tengo hambre!

aavilamu
aavilamu Dita 1,828, 05:20

FAZ + MAS

fernando zuniga
fernando zuniga Dita 1,833, 17:32

faz mas completo votado 22

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.