Ambienti on/off

Join the new world

 

Otro mensaje sencillo

Dita 1,904, 17:14 E Publikuar në Uruguay Uruguaji nga Martin Fagiani

COMO EN ANTERIORES OPORTUNIDADES EN LAS CUALES PERDIMOS NUESTRA SOBERANIA Y EN LA PLAZA ONDEABA UNA BANDERA AJENA....... AHORA....

FUERA BRASIL DE URUGUAY!!!!


BIEN SIMPLE.

 

Komentet

S Trunks
S Trunks Dita 1,905, 08:16

lol

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.