Ambienti on/off

Join the new world

 

Ostke ise omale partei!

Dita 1,822, 11:10 E Publikuar në Estonia Estonia nga Gta4pk

Kõik, kes hääletasid MSSSBPF-s laurifederali või mõne muu põdra poolt kuulutatakse peoreeturiks ja neile ei saadeta kutset enam kunagi mitte ühelegei peole.

See olgu ka hoiatuseks kõigile teistele neegritele, kes tahavad ise Peoperemeheks saada. Tehke ise omale pidu kui nii väga tahate, teiste omand pole teie oma!

MSSSBPFi Vaimne Juht ja Isa,
Gta4pk

 

Komentet

Enrii Lindebaum
Enrii Lindebaum Dita 1,822, 11:33

Mine ää.

Aloalt
Aloalt Dita 1,822, 11:49

Ära ülbitse, neeger.

Paranormaal
Paranormaal Dita 1,822, 12:01

...pane meeter. Sinu jaoks on see karneval....

Gta4pk
Gta4pk Dita 1,822, 12:17

Eestlased on tõesti üks kibestunud rahvas. Igal võimalusel üritatakse kaasmaalasele sitta keerata, ma saan devilmun8-st juba päris hästi aru.

Enrii Lindebaum
Enrii Lindebaum Dita 1,822, 12:22

jajah

Kalev Nuri
Kalev Nuri Dita 1,822, 13:27

laurifederal on põder?

exsxx
exsxx Dita 1,822, 13:35

Jah

Enrii Lindebaum
Enrii Lindebaum Dita 1,822, 13:48

Mina olen ka veerand põder. ; )

exsxx
exsxx Dita 1,823, 02:07

Sama siin

Ansulatas
Ansulatas Dita 1,823, 03:56

Ma olen põdra naaber

Totakas
Totakas Dita 1,824, 04:09

Mina olen põtrade isane seksisõber

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.