Ambienti on/off

Join the new world

 

Once again...

Dita 1,926, 03:46 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Danimarka nga lassesp2142

Once Again.

Denmark is a free Nation, once Again i will suport it, once Again i hope that my Fellow Ecitizens will help.

Denmark is a small nation, mainly livestocks as economy, but if we are dedicated, we can do this.

I summon the patriots of Scandinavia, to help us regain what is rigthfully ours. We must either stand together as Allies, or unite under one flag.

I will aid with low Price food, and raw materials. so that we can slowly gain strength. once we got a few more regions, we can begin rebuilding and getting the economic system running Again.Danish Liberty

we suport a free eDenmark

 

Komentet

Plainswalker
Plainswalker Dita 1,926, 10:49

Plainswalker approves this article

devil04
devil04 Dita 1,927, 08:16

ya man

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.