Ambienti on/off

Join the new world

 

On this day ( 14. March )

Dita 1,941, 00:14 E Publikuar në Japan Japonia nga Imre Bertalan

1647: During the Thirty Years War, France, Sweden, Bavaria and Cologne signed a Treaty of Neutrality.

1879: Albert Einstein was born.

1891: The submarine Monarch laid telephone cable along the bottom of the English Channel to prepare for the first telephone links across the Channel.

1906: The island of Ustica was devastated by an earthquake.

1914: Henry Ford announced the new continuous motion method to assemble cars. The process decreased the time to make a car from 12˝ hours to 93 minutes.

1933: Michael Caine was born.

1939: Hungary occupied the Carpatho-Ukraine. Slovakia declared its independence.

1943: U.S. President Franklin D. Roosevelt became the first U.S. President to fly in an airplane while in office.

1989: Imported assault guns were banned in the U.S. under President George H.W. Bush.

 

Komentet

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,941, 06:02

Voted ^w^

Imre Bertalan
Imre Bertalan Dita 1,941, 07:28

Thanks 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.