Ambienti on/off

Join the new world

 

o7 PLATO

Dita 1,827, 08:29 E Publikuar në Romania Rumania nga DACIA NEMURITOARE 1

Pentru toti cei interesati
http://www.erepublik.com/ro/article/erepublik-official-summit-2012-2160193/1/20
Dati shout , sa fim cat mai multi ...e doar un joc,in care trebuie sa fim o comunitate civilizata !
o7 eRepublik !!!

 

Komentet

P3ter Klep3c
P3ter Klep3c Dita 1,827, 08:39

first

DACIA NEMURITOARE 1
DACIA NEMURITOARE 1 Dita 1,827, 08:39

😃

MullerCosmin
MullerCosmin Dita 1,827, 08:41

o7

Hunnter Yoel
Hunnter Yoel Dita 1,827, 08:44

o/
-I

GOOD BYE VALKIRYA VALA!!!!!

Adiós a una jrande de eRepublik.

http://www.erepublik.com/en/article/2160067/1/20

MadiMadeleine
MadiMadeleine Dita 1,827, 08:54

o7

sambadii
sambadii Dita 1,827, 09:10

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.