Ambienti on/off

Join the new world

 

O pato ibérico

Dita 1,948, 13:29 E Publikuar në Portugal Portugalia nga Eunito

Numa semana falou-se muito neste tema e não sei como ninguém ainda se lembrou disto:
volta woo
volta jules

🙂

 

Komentet

Eunito
Eunito Dita 1,948, 13:29

quack

Wigga
Wigga Dita 1,948, 13:31

FOOL FIST OF CAOTIC POWER!

Eunito
Eunito Dita 1,948, 13:33

u pitty da fooos?

Portvcalem
Portvcalem Dita 1,948, 15:43

I pity da foooossss foooo!!!

Julio de Matos
Julio de Matos Dita 1,948, 14:12

HUAHEUHAUEHUAHEUAHEUHAUHEUA

Dom DomiBoss
Dom DomiBoss Dita 1,948, 14:36

Ri-me.

jotapelx
jotapelx Dita 1,948, 14:47

Viva o novo acordo ortográfico!!!!

Nuno Vieira
Nuno Vieira Dita 1,948, 15:15

Quack... Quack

ZeEstebes
ZeEstebes Dita 1,948, 15:16

LINDO

Costa
Costa Dita 1,948, 16:12

kakakakakakak

Ms0c0
Ms0c0 Dita 1,949, 04:58

lolol nice laugh

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.