Ambienti on/off

Join the new world

 

O cafea va rog!

Dita 1,828, 01:58 E Publikuar në Romania Rumania nga Andre.Andre


Neatza voua si mie!
 

Komentet

ManuR
ManuR Dita 1,828, 02:03

votat...
subscribe de mult
O imagine cat 1000 de cuvinte

HusagaBiH
HusagaBiH Dita 1,828, 02:08

V kafa 2.00 € 😮:O:O

Tadomiki
Tadomiki Dita 1,828, 02:20

Türk Kahvesi 🙂

sokm
sokm Dita 1,828, 02:52

Neatza tie si voua !
🙂

Hatthor
Hatthor Dita 1,828, 02:58

Doar vot. Sub eram. Sub ce? Nu stiu.

Storm7
Storm7 Dita 1,828, 03:32

Sub dependenta cafelei.

Buna dimineata si voua!

mr_scofield
mr_scofield Dita 1,828, 04:08

une cafe s''il vous plait 😁

Nicolae Crefelean
Nicolae Crefelean Dita 1,828, 05:45

🙂) v

fedora dlc
fedora dlc Dita 1,828, 05:52

: ))))
vorba buna costa ?

athyna
athyna Dita 1,828, 05:59

mersi 😉

Zelet
Zelet Dita 1,828, 08:33

Chiar, cand am dat sub aici ?

Andre.Andre
Andre.Andre Dita 1,828, 10:55

@zelet, probabil in primele zile de erep 😁)))

buru
buru Dita 1,829, 02:13

mahmurrrrrr......

SashaTh
SashaTh Dita 1,829, 03:25

Articole mai dese pls!

RIP Bogdan
RIP Bogdan Dita 1,829, 06:55

scurta si cu un plic de zahar, la 15 minute dupa ce m-am trezit

adytza
adytza Dita 1,829, 07:19

pai ce asa rar draga cu cafeluta?

8-3=1
8-3=1 Dita 1,829, 07:31

@fedora: vorba rea costa...20 eurocenti bucata : )

2503830
2503830 Dita 1,829, 11:11

Ieftin, doar 2 euro.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.