Ambienti on/off

Join the new world

 

Nyuszika!

Dita 1,910, 09:23 E Publikuar në Hungary Polonia nga DiGiMoN93


 

Komentet

e-makvirag
e-makvirag Dita 1,910, 22:06

nyehehe : D

nyuszika123
nyuszika123 Dita 1,912, 01:39

nagyon vicces, hehehe.... 😛

nyuszika123
nyuszika123 Dita 1,912, 01:40

Mondjuk szar helyzet volt, meg kell mondanom.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.