Ambienti on/off

Join the new world

 

NOT NICE - HUNGARY MEN

Dita 1,871, 12:35 E Publikuar në Austria Austria nga C E R O V I N AVERLASSEN
 

Komentet

Schwrzwolf
Schwrzwolf Dita 1,871, 13:32

AUS = Australia ^^

Prince of Austria
Prince of Austria Dita 1,871, 13:53

Du kämpfst immer noch mit q5 panzern? lol : D : P

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Dita 1,871, 14:35

Ungarn Über Alles

Vorarlberg is an ancient Hungarian city, we wont give it to you:D

cooty
cooty Dita 1,871, 22:51

sorry. i was drunk.

😞

cooty
cooty Dita 1,871, 22:57

s te meg kicsi barátom Cerovina q5 tankkal akarod megvédeni labanciát?!

azér' jó ha tudod, hogy ez is kimeríti a hazaárulás fogalmát 😃:D

susususk
susususk Dita 1,872, 23:23

Labancia Cooty-é, tehát nepofáz Te not nice labancfatja.

Rockwell 88
Rockwell 88 Dita 1,872, 23:36

Labancia ellenálló erői \o/

lazo
lazo Dita 1,872, 00:40

Long live austro-hungarian cooty! \m/

Pargali Ibrahim Pasha
Pargali Ibrahim Pasha Dita 1,872, 01:16

Hungary spy!

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Dita 1,872, 01:38

Ofc he puts Hungarian interests in the first place before some German province like Austria

Pargali Ibrahim Pasha
Pargali Ibrahim Pasha Dita 1,872, 01:56

TIGERS loves eAustrija.
❤ ❤

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Dita 1,872, 02:37

Austria is your favorite part of Germany?😃

Schwrzwolf
Schwrzwolf Dita 1,872, 03:00

Look how he's desperately seeking attention. I still think that those two stars in the upper right corner of the screen are more interesting however.

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,872, 03:08

maybe baby! just relax

II. Jemby
II. Jemby Dita 1,872, 08:48

get lost Tigers scum, nobody cares

crawl in a pit and die already

Pargali Ibrahim Pasha
Pargali Ibrahim Pasha Dita 1,873, 06:49

ll.Jemby pls don't eat shit

Pargali Ibrahim Pasha
Pargali Ibrahim Pasha Dita 1,873, 06:49

ll.Jemby , učini mi pušu 😉

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.