Ambienti on/off

Join the new world

 

Northern Territory still at OUR hands!!!

Dita 1,837, 23:44 E Publikuar në Australia Polonia nga Greg MaCGregor
"Man is not made for defeat. A man can be destroyed, but not defeated," -Ernest Hemingway

but.....

P.S.1: I have still some war packs to share so stay tuned 😉

PS.2. Below You can find a list of ppl, who got weaps and food to defend of Northern Territory
EDIT:
Donation List:
1. CristZla
2. diotalevi
3. JR Ewing
4. padingt0n
5. Iza.bella
6. Goal1e
7. roboz
8. Jeff Vader
9.olaf iverston
10. Kallmarr
11. ouke stinorth Spader
12. Lordano
13. Andrew Marzoni
14. Dart Spader
15. JayX3
16. Schoft
17.Csanat
18. Arcaian
19. Nathan Lloyd
 

Komentet

scottty the NUKE
scottty the NUKE Dita 1,837, 23:52

boobs

Shoi12
Shoi12 Dita 1,837, 23:54

I don't have Aussie CS, but can I pretend and still get the weapons? : )

SilentGuardian
SilentGuardian Dita 1,837, 00:17

I'm a new aussie and I want to fight! 😃 o7

prostokreten
prostokreten Dita 1,837, 00:18

voted!

diotalevi
diotalevi Dita 1,837, 00:20

Fight, Fight, Fight
hit, hit, hit

JR Ewing
JR Ewing Dita 1,837, 00:27

I'm ready to fight for Australia and get things back to where they should be.

padingt0n
padingt0n Dita 1,837, 00:28

ill do this

Iza.bella
Iza.bella Dita 1,837, 00:53

I want to fight!

Goal1e
Goal1e Dita 1,837, 02:28

Always there 🙂

roboz
roboz Dita 1,837, 02:41

IM READY!

F0rse7i
F0rse7i Dita 1,837, 02:41

v!

Jeff Vader
Jeff Vader Dita 1,837, 03:14

Count me in, lock and load!

olaf iverstone
olaf iverstone Dita 1,837, 03:39

I'll fight!

Kallmarr
Kallmarr Dita 1,837, 04:16

I'll fight dude o/

Ouke Stinos
Ouke Stinos Dita 1,837, 04:37

o7 here to fight

Lordano
Lordano Dita 1,837, 04:39

Vote 22, ready to fight o7

Ouke Stinos
Ouke Stinos Dita 1,837, 04:47

tis no bullshit, supplies for real !
compliments !

Greg MaCGregor has transferred 10 Weapons to your storage.
4 minutes ago

Greg MaCGregor has transferred 250 Food to your storage.
4 minutes ago

andrew marzoni
andrew marzoni Dita 1,837, 04:49

I will

Darth Spader
Darth Spader Dita 1,837, 04:49

dibs

JayX3
JayX3 Dita 1,837, 05:14

I'll fight Greg up all night anyway

Schoft
Schoft Dita 1,837, 05:20

I'll fight

Jisugej
Jisugej Dita 1,837, 07:52

I'm here to fight too...

Arcaian
Arcaian Dita 1,837, 08:33

I'll fight 🙂

Nathan Lloyd
Nathan Lloyd Dita 1,837, 09:16

im here to fight hard too

disapointed on your choice of tacky picture though (keep calm)

Nathan Lloyd
Nathan Lloyd Dita 1,837, 12:13

thanks for donation 😃

Schoft
Schoft Dita 1,837, 13:08

Thanks mate o7

CriMsoNFuRY
CriMsoNFuRY Dita 1,838, 12:22

Congratulations!
but now the victory is our 😡!

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,838, 15:30

one swallow does not make a Spring
nor does one battle make a victory.

Chile is fighting well Crimson, good effort.
Tell me how is the plan to free your homeland going?
Are you fighting as hard to free yours as we are to free ours?

Manrod78
Manrod78 Dita 1,838, 16:44

Louise... imagine... you can fully focus on your own liberation. We must simultaneously fight for our lands back and also keeping our others above too.

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,838, 22:11

You do see the weakness in your strategy there Manrod : )

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.