Ambienti on/off

Join the new world

 

No Comment on the Economy

Dita 1,903, 19:10 E Publikuar në USA SHBA nga Gnilraps

Thank You Plato!
Day 1,903 of the New World
04 February, 2013

We, the undersigned citizens of eRepublik, love this economy and hope that you just keep doing exactly whatever it is you're doing to make it so.

Thank you.

In order to send your thanks to Plato for this economy, just leave a comment saying,

"Thanks Plato!"

 

Komentet

Gnilraps
Gnilraps Dita 1,903, 19:11

Cheers!

Mann551
Mann551 Dita 1,903, 19:17

Thanks Plato!

Yuri Kaczynski
Yuri Kaczynski Dita 1,903, 19:24

Thanks Plato!

crashthompson.
crashthompson. Dita 1,903, 19:31

Thanks Plato!

Mrs. Rylde
Mrs. Rylde Dita 1,903, 19:34

Thanks Plato!

Tiamati
Tiamati Dita 1,903, 19:52

Thanks Plato.

Duncan Crowe
Duncan Crowe Dita 1,903, 19:55

lol!

nicely done, Gnilraps

Thanks Plato!

Magnanimous
Magnanimous Dita 1,903, 20:03

Gracias Plato.

TomT
TomT Dita 1,903, 20:23

lol awesome

MazzyCat
MazzyCat Dita 1,903, 20:35

Thanks Plato!

Meow!

John Greywolf
John Greywolf Dita 1,903, 20:44

Thanks Plato!

Plugson
Plugson Dita 1,903, 21:03

yeah, thanks...plato

pop George
pop George Dita 1,903, 21:14

I fell for at first...

Bobby Canell
Bobby Canell Dita 1,903, 21:17

Quintus Modius
Quintus Modius Dita 1,904, 02:06

Very clever.

Thanks Plato!

Gnilraps
Gnilraps Dita 1,904, 05:26

@ Bobby Canell -

LudwigV.Mises
LudwigV.Mises Dita 1,904, 07:10

Thanks Plato!

fingerguns
fingerguns Dita 1,904, 08:15

I lol'd

TTi09
TTi09 Dita 1,904, 12:06

Thanks Plato!

nui04
nui04 Dita 1,904, 12:10

LAWL

Othere
Othere Dita 1,904, 12:12

Thanks Plato!

LiL Serxhio
LiL Serxhio Dita 1,904, 12:16

THANKS PLATO 😃

Ditrichjnb
Ditrichjnb Dita 1,904, 12:25

Thanks Plato!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.