Ambienti on/off

Join the new world

 

News views and reviews from all sides

Dita 1,900, 13:13 E Publikuar në United Kingdom Britania e Madhe nga Srotzky

This is a new newspaper designed to be impartial to all views. The simple idea is to allow anyone to say what they feel about anything without the pressure of politics. If you have something to get off your chest then this is the place for you.

Just IM the editor with your story, review, or rant and this will get published . Direct abuse against other players of course isn't allowed!

If you have something of a business nature you would like to advertise then a donation of 1 Gold is required.

I hope you all enjoy and tell your friends.

Regards
Srotzky

 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.