Ambienti on/off

Join the new world

 

New Supplier I-G-D

Dita 1,828, 17:31 E Publikuar në Saudi Arabia Izraeli nga Venrick von Lucia

This article is simply to announce that the weapon supply program will now be run by I-G-D and not me. It has been going very well and in the middle of it's second month now i'd like to say that it is helping lots of people.

If you haven't gotten supplied, you should start by reading these previous articles and contacting I-G-D. make sure you have the proper screenshots when you request Q7s.

http://www.erepublik.com/en/article/military-scheme-weapons-for-warriors-2135871/1/20

http://www.erepublik.com/en/article/supplies-for-soldiers--2153239/1/20

 

Komentet

Aknouh
Aknouh Dita 1,828, 18:18

v

abdullah australi
abdullah australi Dita 1,829, 00:16

v

keep up the good work!

hazem95
hazem95 Dita 1,829, 01:49

V

anakin987
anakin987 Dita 1,829, 09:31

V

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.