Ambienti on/off

Join the new world

 

New Players Hello!

Dita 1,900, 07:01 E Publikuar në United Arab Emirates Turqia nga Admiral Kellogg

We are getting new players daily, and most leave after the first few days, feeling excluded from the community. Please realize, you are not alone. Many fellow citizens are on at all times, so for starters welcome to UAE! One of my main goals, is to get this place more social, so feel free to add me as a friend, or message me if you have any questions. If you are not a Serbian, You probably want to join this party (http://www.erepublik.com/en/party/people-s-party-4294/1) , because it is full of English speakers. If you are Serbian, you should join any other party, because other parties are dominantly Serbian, and so you will have more fun and easier communication. For military unit, you can join any, but I highly suggest UAE Army, because it is the most unified. I also suggest mine, but honestly UAE Army is better. The only tip I can think of is save your gold. Do not waste it. Have fun, and contact me!

 

Komentet

Mare Magare
Mare Magare Dita 1,902, 06:07

New players in UAE? When was the last time it happened?

Admiral Kellogg
Admiral Kellogg Dita 1,902, 07:14

Everyday actually. You call them bots and multi's, but the majority are new players.

Otis Redding
Otis Redding Dita 1,973, 09:33

heyyy

maxde
maxde Dita 1,902, 09:18

Aj ako moze da mi odobrite drzavljanstvo tamo preko reda da necekam.. zahtev poslat 😃

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.