Ambienti on/off

Join the new world

 

New economic module?

Dita 1,890, 06:02 E Publikuar në Japan Serbia nga Rik Daphnee

In the meantime, in eRepublik Labs...This isn't my work, I saw this in my friends feed.
EDIT: Emergy Maxfell made this.

 

Komentet

Tittannos
Tittannos Dita 1,890, 06:04

xD

Rik Daphnee
Rik Daphnee Dita 1,890, 06:04

For shout:

New economic module?
www.erepublik.com/en/article/2198687/1/20

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,890, 06:06

Lol. Voted x3

Rebelsy
Rebelsy Dita 1,890, 06:08

ahahaha

vot

Petrenych
Petrenych Dita 1,890, 06:08

he-he
from my shout 😉

Syz2
Syz2 Dita 1,890, 06:09

Vote!

010101010
010101010 Dita 1,890, 06:10

BRAVISIMO!!!

VOTE ŠAUT SUB IMAŠ

dudayev64
dudayev64 Dita 1,890, 06:11

v

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Dita 1,890, 06:11

vote xd

pen zi one r
pen zi one r Dita 1,890, 06:12

v

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Dita 1,890, 06:14

hehehehe

Rican
Rican Dita 1,890, 06:17

lmao

SERBCOSSACK
SERBCOSSACK Dita 1,890, 06:17

v

Kiltuy
Kiltuy Dita 1,890, 06:17

Good one.

Rusofil74
Rusofil74 Dita 1,890, 06:18

\e/

theoria8606
theoria8606 Dita 1,890, 06:19

V xD

MaxMcFarland4
MaxMcFarland4 Dita 1,890, 06:19

Pa stvarno bi nam trebao novi ekonomski modul, nije ovo zezanje : P

ElvenCRO
ElvenCRO Dita 1,890, 06:19

LOL

CRIS 99
CRIS 99 Dita 1,890, 06:20

xd

Touche Awaay
Touche Awaay Dita 1,890, 06:20

well maybe supply pack is new economic module :spaceP

kaycloud
kaycloud Dita 1,890, 06:21

good

Delijohn
Delijohn Dita 1,890, 06:21

v

Fitisin
Fitisin Dita 1,890, 06:22

lol

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,890, 06:23

lol

JendralKopassus
JendralKopassus Dita 1,890, 06:23

economic already dead

Spidercho
Spidercho Dita 1,890, 06:25

voted

Evanghelion.
Evanghelion. Dita 1,890, 06:26

vote!

Piruleta Negra
Piruleta Negra Dita 1,890, 06:26

hehehehe...voted

Georgian Queen
Georgian Queen Dita 1,890, 06:27

xD

dha
dha Dita 1,890, 06:27

hihihihhhi

ImmortalChe
ImmortalChe Dita 1,890, 06:27

What module....

jamesw
jamesw Dita 1,890, 06:28

You could at least credit the original person who made this by name.

Orochimaruu
Orochimaruu Dita 1,890, 06:33

v

invaluable
invaluable Dita 1,890, 06:33

xa0xa0x0ax0a0xa0x0ax0a0xa0a0aa0x0ax0ax0ajajajajajajajajjjjjajajajajjjjjjjjjjsalgherjtggjnagjaeltbq4p35

Persian Myth
Persian Myth Dita 1,890, 06:34

Votado

Galatis
Galatis Dita 1,890, 06:35

V

Kazami Yuuka
Kazami Yuuka Dita 1,890, 06:35

new economics module.. voters club?..

Mr yOdA
Mr yOdA Dita 1,890, 06:36

hahahahahahahahahahahahahaha

Jimbobfrey
Jimbobfrey Dita 1,890, 06:37

LOL!

MR. HANK SCORPIO
MR. HANK SCORPIO Dita 1,890, 06:38

Lold

Enriche2Ribeiro
Enriche2Ribeiro Dita 1,890, 06:38

lol

Novljan
Novljan Dita 1,890, 06:39

This made me go: LOL! Vote and shout it, folks.

Pargali Ibrahim Pasha
Pargali Ibrahim Pasha Dita 1,890, 06:40

vote

YouFap
YouFap Dita 1,890, 06:41

loll

Gladiator H
Gladiator H Dita 1,890, 06:44

Votado

yakass
yakass Dita 1,890, 06:45

aaaaaaaaaaahaaaaaahahahaha

Mystela
Mystela Dita 1,890, 06:47

"This isn't my work, I saw this in my friends feed."

Your friend has a good imagination! 🙂

... or works for eRep Labs!! 😞

ReDBik
ReDBik Dita 1,890, 06:50

vote

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.