Ambienti on/off

Join the new world

 

Netherland Underground reaches 26 subs!

Dita 1,900, 13:49 E Publikuar në Netherlands Polonia nga Ian Jokinen

And suddently we reach 26 😮
I will post a new article tommorow probably, if I got time.
Yours truly, Ian.

 

Komentet

Alex the best123
Alex the best123 Dita 1,900, 15:12

Excuse me, when you write a better article I will subscribe to your newspaper. And please, keep,up the good job, I'm always interested in articles. 😉
(pitty emoticons doesn't work here)

Ian Jokinen
Ian Jokinen Dita 1,900, 16:01

I'm planning on one as I said 😉

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 1,901, 15:26

Excuse me, when you write a better article I will subscribe to your newspaper.

x2

Ian Jokinen
Ian Jokinen Dita 1,927, 13:32

I'm sorry for my inactive lately, I've just been busy and have had no interest in playing, but I will try to stay online from now 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.